Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Gamescom 2012 - élménybeszámoló a helyszínről!

834
Idén sem hagyhattuk ki az európai vidoeojátékos ipar legnagyobb és legfontosabb rendezvényét, a Gamescomot! Miközben folyamatosan özönlenek az újabb és újabb videók és képek az ősz és a jövő tavasz nagy slágereiről, első körben egy élménybeszámolóval kezdenénk a napot: jó pár komoly játékot láthattunk, a tapasztalataink alapján pedig az idei őszi szezonban sem fog senki unatkozni, akármilyen konzol pihenjen a tévéje alatt!


Kezdjük talán a legnagyobb címekkel. Természetesen nem állhattuk meg, hogy ne nyomjunk le pár menetet a Call of Duty: Black Ops 2 multiplayerében. A játékélmény meggyőző volt: a harc maga erősen emlékeztet az eddigi részben látottakra, de a tovább finomított perk-rendszernek és az idén még szebb grafikus motornak köszönhetően legalább annyira friss az élmény, mintha először lépnénk a harcmezőre! Hasonlóan pozitív tapasztalataink voltak az idei év másik nagy lövöldözős játékával, a Medal of Honor: Warfighterrel is: a játék a FrostBite 2-es grafikus motor segítségével messze a legszebbek közé tartozik, az általunk kipróbált szekciókban pedig inkább realista harcokat élhettünk át - a modern csatákat bemutató Warfighterre érdemes lesz alaposabban odafigyelni az őszi megjelenésekor.

COD: Black Ops 2 vagy Medal of Honor Warfighter? Nekünk mindegy: a látottak alapján mindkettő eszméletlenül jól sikerült!

A Sony minden évben komoly jelenléttel készült a Gamescomra, az idei évben a belsős címek mellett láthattunk pár készülő külsős exkluzívot is. Gyönyörűen nézett ki például a lassan Európába is átszivárgó Ni No Kuni, a Level 5 szerepjátéka - az animációk és a rajzolt karakterek és hátterek szinte lefolytak a képernyőről, annyira jó volt a látványvilág - de a szerepjáték-rajongók ezt már biztosan jól tudják. Szintén jól mutatott a Tales of Graces F is, végre ismét asztali Tales epizód érkezik a Sony veterán masinájára - és nem is akármilyen! Végül, de nem utolsó sorban játszottunk egy keveset a Tekken Tag Tournament 2-vel (pörgős, látványos bunyózás, hatalmas karakterválasztékkal) és szétcsaptunk pár ellenfelet a One Piece-ben is - a széria szinte könyörgött a brawler megvalósításért!


Nagyon komoly Gamescomos jelenléttel bírt a Ubisoft, a francia kiadó szinte teljesen a Nintendo Wii U-kínálatra fókuszált: az eddig bejelentett portok mellett láthattunk egy keveset a Zombies-ból, és végre kipróbálhattuk az egyik legjobbnak igérkező Wii U címet, a Batman: Arkham City Game of the Year Editiont. A grafika valóban egy fokkal simábbnak, jobbnak tűnt, mint az Xbox 360/PS3 verzió, bár a különbségek egészen aprók voltak. Az biztos, hogy legalább annyira jó verzióról van szó, mint a rivális konzolokra megjelenő változat - csak hát ehhez még hozzá kell tenni a Wii U felturbózott kezelőfelületét is! Kipróbálhattuk az Xbox 360-as részlegben a Harry Potter Kinectet is: meglepően jól irányítható, élvezetes szoftverről van szó, a Harry Potter rajongók pozitívan fognak csalódni ebben a fejlesztésben - megjelenés még valamikor az idén!


A show összességében remek élmény az idei évben is, bár érezhető rajta az, hogy néhány nagyobb kiadó teljes egészében kihagyta a showt (leginkább anyagi okokra hivatkozva - az E3 nemrég zajlott le az amerikai óriások számára, a japán stúdiók pedig már a Tokyo Game Show-ra készülnének), azért a hangulat így is nagyszerű, főleg azért, mert így olyan játékokkal is találkozhattunk, amik egy tömöttebb rendezvényen nem kapnának elegendő figyelmet.

...természetesen a legjobb címekről, a konferenciákról ezúttal is olvashattok oldalunkon is - hamarosan újabb tartalommal várunk mindenkit!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-08-15 23:21:40
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére