Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Gamescom, Nulladik Nap: Sony konferencia

857
Természetesen az idei évben sem maradt ki a Sony a Gamescomról, a japán kiadó-óriás évről évre komolyan veszi az európai rendezvényt - jelentettek már be itt új konzolt és árcsökkentést egyaránt. Bár idén ekkora meglepetéssel nem készültek, azért szépen képvsieltették magukat a PlayStation Vita játékaikkal (amelyekről a következő napokban megpróbálunk személyes tapasztalatok alapján is beszámolni), és bejelentettek egy-két új funkciót, illetve szoftvert is.



A Sony az idei Gamescomos konferenciájuk alatt jelentette be a Cross Buy funkciót, ami a PlayStation 3 és a PlayStation Vita játékait köti össze. A funkció lényege: az ezt támogató játékokban a PlayStation 3-as verzió megvásárlása után automatikusan kapsz egy PS Vita letöltőkódot a játék PS Vitás verziójához is - így egy játék áráért kvázi két szoftvert kapsz, két különböző gépre. A funkciót támogató játékok listája egyelőre nem ismert, ami azonban biztosan rajta lesz, az a PlayStation All-Stars Battle Royale, az új Sly Cooper és a Ratchet & Clank - Q:Force.

Ha már a PS Vitánál tartunk: a gép támogatása tovább erősödik: a Media Molecule új játékot jelentett be a gépre, ez pedig a Tearaway, ami a PS Vita hardveres képességeit alaposan kihasználó, papír-világban játszódó érdekesség:



Nézzük a nagytestvér, a PLAYSTATION 3 szoftveres újdonságait! Két nagy címet lehet várni, bár mindkettő lecsúszik majd az idei őszi zsongásról, cserébe azonban jövő tavasszal lehet majd bontogatni a malacperselyeket miattuk! Az első a God of War: Ascension, ami egy fiatalabb, még nem - annyira - megkeseredett Kratost helyez a történet középpontjába: a játék immáron többjátékos módot is tartalmaz majd, a lentebb látható videó pedig pontosan erre fókuszál. Ha valami más stílusra vágysz, akkor itt van a Naughty Dog készülő izgalmas játéka, a poszt-apokaliptikus környezetben játszódó, felnőtt témákat boncolgató The Last of Us: ez a játék is új trailerrel jelentkezett a konferencia alatt.







Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-08-14 23:36:28
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére