Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető a Need for Speed: Most Wanted!

1133
A Need for Speed sorozat ismét rátalált a lehető legjobb formájára. Ebben minden kétséget kizárólag hatalmas szerepe volt a Criterion Games csapatának, akik immáron az Electronic Arts részeként tudnak hihetetlenül jó minőségű Need for Speed-játékokat készíteni. A két évvel ezelőtti Hot Pursuit után idén ősszel egy újabb klasszikust vesznek elő a Burnout sorozattal világhírűvé vált fejlesztők: jön a Most Wanted, ahol nem elég elsőnek lenned, túl is kell élned az egyre vadabbá váló versenyeket! Természetesen nem véletlen, hogy a 2012-es "Most Wanted" ezt a címet kapta: az egyik legjobbnak tartott epizód volt a maga idejében az eredeti Most Wanted, úgyhogy a nagyszerű alapokat örömmel vették át a Criterion fejlesztői - minden más azonban abszolút 2012-es minőséget képvisel.


A Need for Speed: Most Wanted formulája egy nagyszerű alapot nyújt a 2012-es verzió számára is: adott egy roppant nagy város, amiben szinte teljesen szabadon száguldozhatunk. Ha készen állunk egy-egy adott zónában rendezett versenyre, akkor egy gombnyomás, és már kezdődhet is a kaland - a versenyek pedig indulás után nem sokkal bonyolódni kezdenek, amikor a rend őrei is bevetik saját eszközeiket, hogy megakadályzozzák az ámokfutókat a célbajutásban. Itt már nem elég a leggyorsabbnak lenni, szerencsére vagy előrelátásra is szükségünk lesz. Természetesen mindezt a Criterion által többszörösen csiszolt Hot Pursuit grafikus motorja mozgatja meg, ami hihetetlen tempót és dögös látványt tesz lehetővé. Akik árkád versenyzésre vágynak, azok itt megtalálják majd a számításukat - de vigyázat, a Most Wanted realistább megközelítést alkalmaz a fizikában és az ütközésekben: ami máshol csak egy szimpla roncsolás, az itt könnyen a karrierünk és a verseny végét jelenti. Nagyobb tehát a veszélyérzet, több az adrenalin - mi kellhet még? A Criterion játéka tartalmas online és offline funkciókkal érkezik ősszel, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re egyaránt: előrendelőink pedig ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk ajándékba!

Ha szeretnél mindent megtudni a Need for Speed sorozatról és a legfrissebb, Most Wanted alcímmel ellátott epizódjáról, akkor érdemes megtekintened a játékok adatlapjait, ahol a részletes ismertető, képek és videók mellett egy történeti visszatekintőt is olvashatsz, amiben felelevenítjük a két évtizedes széria legjobb pillanatait!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-08-01 16:36:50
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére