Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető a WoW: Mists of Pandaria gyűjtői verziója!

1570
A mai naptól kezdve előrendelhető üzletünkben a World of Warcraft következő kiegészítőjének, a Mists of Pandaria-nak gyűjtői kiadása. A gyűjtői kiadás minden Blizzard játék esetében komoly tartalmat, elképesztő külső megvalósítást és egy rakás, később nehezen, vagy egyáltalán nem megszerezhető extrát jelent - ez pedig ezúttal sem lesz másképp. A Mists of Pandaria megjelenésére már kevesebb, mint két hónapot kell várni, hiszen szeptember huszonötödikén lesz esedékes a megjelenés. Lássuk hát, mit tartalmaz a Mists of Pandaria gyűjtői verziója!

A World of Warcraft: Mists of Pandaria gyűjtői kiadása bevallottan követi a Blizzard által már lefektetett alapokat - ennek oka természetesen az, hogy a doboz külsőre egységes látványt kell nyújtson a korábban megjelent kiadásokhoz képest. A vörös színben pompázó hatalmas, masszív doboz ezúttal is komoly extrákkal van teletömve, amelyek egytől-egyig hasznosak lehetnek a megszállott WoW-rajongók számára. Lássuk hát! Talán a legizgalmasabb, mint mindig, a keménykötetes artbook, amely több, mint kétszáz oldalas méretével garantálja, hogy valódi betekintést nyerhetünk a Mists of Pandaria művészi oldalába. Ez az artbook megismerteti velünk a különböző új zónák, az új játszható fajok, és az új főellenségek külsejét, a tervezési szakaszban látott és a végleges verzióikat - egyszóval egy festői áttekintés a WoW új kontinensét és új tartalmait illetően. Figyelem: ha még nem fedeztük fel a területeket, akkor a megjelenés éjszakáján óvakodjunk attól, hogy mindent fellapozunk ebből a könyvből, hiszen akkor a meglepetés ereje elvész majd!(KATTINTS A KÉPRE A NAGYOBB, OLVASHATÓBB VERZIÓÉRT!)

Az artbook mellett minden, az eddigi gyűjtői kiadásokban is jelen lévő extra megtalálható a játékban: itt van a szokásos "Így Készült" videóanyag, ezúttal DVD mellett nagyfelbontású Blu-Ray verzióban is, aztán persze meghallgathatjuk az új zenei anyagot a Hivatalos Mists of Pandaria Soundtrack segítségével - és igen masszív építésű egérpadot is kapunk, ami ezúttal a pandraen faj hősét, Chen Stormstout-ot ábrázolja: drasztikus hangulatváltás az előző egérpadon látható haragos Deathwing után. Természetesen a Blizzard ezúttal sem feledkezett meg a játékon belül aktiválható extrákról sem: ezúttal nem csupán egy extra pet (Lucky Quilin Cub), hanem egy extra hátas is megtalálható a csomagban, ami sehol máshol nem szerezhető meg: ő a méltóságot és tekintélyt sugárzó Imperial Quilin Mount. Végül, de nem utolsó sorban, ha az accountunk tartalmaz StarCraft II, illetve Diablo III játékokat, akkor ott használható mintákat, illetve zászló-terveket kapunk, ami szintén csak így megszerezhető bónusz.


A csomag limitált példányszámban lesz elérhető - sajnos konkrét darabszámot még nem tudunk belőle mondani, de remélhetőleg a Blizzard tanult a Diablo III-kor felbukkanó problémából, és így a Mists of Pandaria gyűjtői kiadásból már elegendő példánnyal tud szolgálni a kereskedők számára. Érdemes tehát minél előbb előrendelni erre a masszív darabra, hogy még időben hozzájuthass saját példányodhoz! A gyűjtői kiadás szintén szeptember huszonötödikén érkezik meg, ára 17,990 forint!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-07-27 14:46:19
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére