Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető a StarCraft II: Heart of the Swarm

1442
A Blizzard három nagy sorozattal rendelkezik, amelyek más és más műfajokban váltak hatalmas mérföldkövekké. Míg a Diablo az akció-rpg-k frontján, a World of Warcraft pedig az online szerepjátékok stílusában tudott megkerülhetetlen klasszikussá válni, addig a StarCraft egy egészen más műfajban, méghozzá a valós idejű stratégiai játékok között vált császárrá - és nem is akárhogyan.HEART OF THE SWARM: TÖBB, MINT EGYSZERŰ KIEGÉSZÍTŐ...

A StarCraft (és főleg kiegészítője, a StarCraft: Brood War) több lett, mint egyszerű RTS, ennek oka pedig abban rejlik, hogy a játék fejlesztői folyamatosan törekedtek arra, hogy a három választható faj egyensúlyban legyen, hogy a játékban a különböző stratégiák, időzítések, a klasszikus táblás stratégiákhoz hasonlóan jól láthatóan elkülönüljenek egymástól. A StarCraft: Brood War több lett, mint egyszerű játék: e-sporttá vált, amit a dél-koreai profik egészen mostanáig töretlenül játszanak, akár napi 8-10 órás gyakorlások, hatalmas nézők előtt lejátszott meccsek és hihetetlen mennyiségű pénzek mellett.

Egy ilyen időtlen, elképesztő gyorsaságot, precizitást, megannyi gyakorlást igénylő sportot nehéz volt modern formába átemelni - a StarCraft II: Wings of Liberty valahogy mégis megtette ezt 2010 nyarán. Bár az eredmény korántsem volt tökéletes, a StarCraft II a mai napig milliók által játszott játék, amiben végre nem csak és kizárólag a dél-koreai profik dominálnak, hanem van esélye az amerikai és az európai mezőnynek is (még ha kiegyenlítettnek nem is nevezhetjük az erőviszonyokat). A frissítések és a folyamatos csiszolgatás azonban nem elég: a StarCraft II-höz jó ideje készül már a kiegészítő, ami Heart of the Swarm névre hallgat.

AZ EGYJÁTÉKOS KAMPÁNY ÚJDONSÁGAI, TULAJDONSÁGAI:


A StarCraft II: Wings of Liberty egyik legjobb tulajdonsága az volt, hogy a fejlesztők mertek egyedi kampányt készíteni, ahol van egy koherens, a pályák között is megmaradó fejlesztési fa, ahol megannyi bónusz tartalomhoz és információhoz férhetünk hozzá, és amivel akkor is hosszú heteken át elszórakozhatunk, ha a többjátékos, komoly felkészülést igénylő játékmódokat ki sem akartuk próbálni. A Heart of the Swarm ezen a fronton hatalmas változtatásokat eszközöl, és egyfajta szerepjátékos ízt ad a játéknak. A kiegészítő főszerepében Sarah Kerrigan, a zergek Queen-je áll, aki a Wings of Liberty végén elnyeri újra emberi formáját. Valami azonban nincs rendben: a pszichikus lánc továbbra is él a zergek és Királynőjük között, az emberi forma pedig nem akadályozta meg a hölgyet abban, hogy továbbra is saját (és az egész zerg faj) céljait kövesse.

Ebben pedig immáron nem csak az emberek, és a távolban lévő egészen új fenyegetés próbál meg minket megakadályozni, hanem belsős zerg frakciók is, akik úgy gondolják, hogy a faj vezetése semmiképpen sem bízható valakire, aki egy emberi testből osztja a parancsokat. A Heart of the Swarm tartalmas, több tucat missziót tartalmazó kampánnyal bír majd, aminek ismét lesznek nehezítet módjai is, opcionális objektívái (amelyeket teljesíteni komolyabb kihívás lesz, mint a hagyományos módon való végigjátszás) - és ha csak a történet érdekel minket, már akkor is fergeteges élményt kapunk majd vissza a játéktól.

PVP: A STARCRAFT II: HOTS MULTIPLAYER ÚJDONSÁGAI:


...és mindez csak az egyik fele a Heart of the Swarm által kínált tartalomnak. A Blizzard nagy erőkkel dolgozik azon, hogy a Brood War által lefektetett hatalmas örökség a StarCraft II-ben se vesszen el. A kiegészítőben teljesen új multiplayer egységek mutatkoznak majd be mindhárom játszható faj oldalán, és egy rakás létező egység is átalakul, hogy jobban megfeleljen az új szerepében. A Brood War híres volt arról, hogy az ott bevezetett egységek speciális képességei pontos irányítást, jó reakcióidőt követeltek meg a játékosoktól - a Heart of the Swarm új egységei és új képességei is hasonló filozófiát követnek.

Még több gyakorlásra és még több gondolkodásra lesz tehát szükség, ha a legjobb játékosok közt akarunk maradni - ha pedig nincsenek ilyen ambícióink, akkor is remek szórakozást nyújthat a Ladder, ahol a játék másodperceken belül talál a mi játéktudásunknak megfelelő ellenfelet. A Heart of the Swarm természetesen már egy kijavított, sokat csiszolt interfészt használ a menükben a még kellemesebb és hatékonyabb navigáció és menühasználat érdekében.

Akárhonnan is nézzük tehát, a Heart of the Swarm tovább folytatja a Blizzard tradícióját, és mind egyjátékos, mind multiplayer fronton hatalmas újdonságokat készül bevezetni a jelenleg legjobbnak tartott RTS-hez, a StarCraft II-höz. Beugrani most sem késő - a játék megjelenésére ugyanis még bizonyára várni kell. A Blizzard megjelenési dátummal egyelőre még nem tud szolgálni a Heart of the Swarm kapcsán, de a legtöbb jóslat alapján 2012 utolsó hónapjai, esetleg 2013 eleje reális időpont lesz a megjelenéshez. A játék már előrendelhető üzletünkben, az ár azonban a megjelenésig még módosulhat, amiről természetesen értesítjük az előrendelőinket! Előrendelőink pedig ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-07-23 13:35:10
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére