Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megérkezett a Vaják: A Végzet Kardja és az Ascalon Kisértetei!

1462
Ha nem csak a videojátékos megjelenéseket kiséred figyelemmel, de érdekelnek a kedvenceidet érintő regények is, akkor két nagyszerű újdonsággal várunk a mai naptól kezdődően. A most bemutatásra kerülő két könyvnek két közös pontja van: egyrészt mindketten ugyanattól a kiadótól (PlayOn) érkeznek, másrészt pedig mindketten érintettek a videojátékos témakörben is - lássuk hát, hogy mikről is van szó!

MEGRENDELÉS

Nem létezhetne jelenlegi formájában a The Witcher első és második része, ha nem lett volna Andrzej Sapkowski és nagysikerű sorozata, amire építhetett volna. A Ríviai Geralt kalandjait bemutató masszív és roppant sikeres regénysorozat szép lassan a magyar piacra is beszivárog, könyvről könyvre: július tizenhatodikától kapható üzletünkben a Vaják Sorozat legújabb kalandja, a "Végzet Kardja". Ez a novelláskötet hat történetet foglal magában, időrendben ezek a történetek még a következő teljes regény, a Tündevér előtt játszódnak - azok is teljes nyugalommal nekiugorhatnak hát az olvasásnak, akiknek nincs sok ismerete a Witcher széria világáról vagy épp szereplőiről. Azoknak pedig, akik már játszottak a játékokkal, csak ajánlani tudjuk a novelláskötetet!

A másik jövő héten érkező fantasy regény a veterán D&D-s alkotópáros, Matt Forbeck és Jeff Grubb közös darabja, a Guild Wars világában játszódó "Ascalon Kisértetei". A vaskos regény egy kifejezetten kalandos időszakhoz nyúl vissza, amely megalapozza a hihetetlenül jól felépített történetet. Ascalon romjai ősrégi háborúktól terhesek, és olyan nagy erejű lények ragadtak ott, amelyeknél kevés félelmetesebb járja a Guild Wars világát. Ezzel nem is lenne gond, egészen addig, míg egy nagy erejű diplomáciai megegyezés léte kerül veszélybe, hacsak elő nem keresnek hőseink egy erekjét az elhagyott Ascalon romjai alól. A múltat meg lehet próbálni elrejteni, az azonban idővel úgyis visszatér majd... az Ascalon Kisértetei ügyesen mutatja be a Guild Wars világának egy szeletét és történelmét a játékosok és a játékot nem ismerő olvasók számára egyaránt - érdekes és lebilincselő olvasmány. Megjelenés július tizenhatodikán!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-07-11 18:30:00
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére