Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Nyári Akció: Kinect szoftverek alacsony áron!

3919
Teljes erejével tombol az idei nyár! A hatalmas hőség ellenére (és mert nem mindenki engedheti meg magának, hogy vízpart mellett töltse el a legkeményebb hónapokat) azonban a mozgás mindennapjaink kikerülhetetlen része, és ha a kinti napon nem is nagyon érdemes kimerítő tevékenységet folytatni, nyári akciónk segítségével most a nappalidban égetheted el azokat a bizonyos plusz kalóriákat - a kérdés csak az, hogy rendelkezel-e egy Kinect szenzorral felszerelt Xbox 360-al? Ha a válasz igen, akkor három nagyszerű játék vár most Rád roppant kedvező áron - a készlet erejéig! Nézzük, milyen játékokról is van szó!

KINECT SPORTS
 
   
  Bármely Kinect-tulajdonos számára az egyik első jó vétel nem más, mint a Kinect megjelenésével párhuzamosan boltokba került Kinect Sports volt. A különböző sportágakat ötletes, játékos formában hozták át a fejlesztők a tévék képernyőjére: minden egyes sport esetében a Kinecttel azokat a mozdulatokat kell végrehajtanunk majd, amelyek az adott sportágból végrehajthatóak is - tehát nem kell az egész mérkőzéseket lenyomni feltétlenül, hanem csak a legjobb pillanatokat! Természetesen lehetőség van arra, hogy megpróbáljunk egyre jobb pontokat elérni, versengve a haverok, barátok vagy épp a családtagok eredményeivel - egy jó húsz-harminc perces menet végén pedig izmaink is jelezni fogják, hogy vették a jelzést, és máris hasznos testmozgássá alakítottuk a videojátékos szórakozást. A Kinect Sports hat sportot tartalmaz (Track&Field, bowling, box, asztalitenisz, strandröplabda és foci), amelyek hosszú heteken át leköthetnek majd bárkit - és rendszeres használat esetén az állóképesség is javulni fog majd.

KINECT SPORTS MEGRENDELÉS (XBOX 360)
(Sportjáték-gyűjtemény, Microsoft Game Studios/Rare, 2010 - 4990 ft.-)

   

KINECT SPORTS 2

   
  Most kedvező áron kapható üzletünkben, vagy rendelhető meg az interneten keresztül (a lenti linkre kattintva) a Microsoft Game Studios egyik legnépszerűbb játéka, a Kinect Sports 2. Bizonyára sokan próbálták már a Kinectet különböző sportjátékokkal irányítani - az adott sportágak legjobb, leginkább "kinectre átültethető" momentumait feldolgozó Kinect Sports 2 szerethető megjelenítésével, jó sportválasztékával (golf, amerikai foci, tennisz, baseball, síelés és darts), és a Rare fejlesztőcsapatára oly jellemző különleges hangulatával az egész család számára szórakoztató marad hosszú heteken, hónapokon át. Arról nem is beszélve, hogy a házibulik során is eljöhet az a pillanat, amikor virtuálisan mérkőznek meg a játékosok - erre a Kinect Sports 2 tökéletesen alkalmas felületet tud nyújtani. A szoftver most kedvező, 4990 forintos áron kapható - csak és kizárólag Kinecttel ellátot Xbox 360-on futtatható!

KINECT SPORTS 2 MEGRENDELÉS (XBOX 360)
(Sportjáték-gyűjtemény, Microsoft Game Studios/Rare, 2011 - 4990 ft.-)

   

DANCE CENTRAL

   
  A világszerte hatalmas sikereket elérő Guitar Hero megalkotói most a Kinect felé fordították figyelmüket: ennek eredménye lett a roppant minőségi zenés ügyességi videojáték, a Dance Central. Az alapötlet egyszerű: mozogni, táncolni, minél pontosabban reprodukálni azokat a mozdulatokat, amelyeket a különböző nehézségi fokozaton az egyes (sokszor roppant híres előadók által lejátszott) dalokban látunk - a játék pedig értékeli és pontozza a teljesítményünket, amin aztán a későbbiekben némi gyakorlással javíthatunk majd. A Dance Central hatalmas szórakozás egyedül is (ekkor gyakorolhatunk, fejlődhetünk, és talán mondani sem kell: fogyhatunk is, ha rendszeresen ezt a fajta testmozgást űzzük majd) - a partik alatt pedig kifejezetten mókás lesz látni a különbséget azok közt, akik először próbálnak meg egy jobb koreográfiát leutánozni, és azok közt, akik már sokadik nekifutásra, emlékezetből szinte tökéletes táncot produkálnak. A Dance Central hosszú távra szóló szórakozás, roppant kedvező áron - csak ajánlani tudjuk mindenkinek, nemtől, kortól és zenei ízléstől függetlenül.

DANCE CENTRAL MEGRENDELÉS (XBOX 360)
(Zenés ritmusjáték, Harmonix, 2011 - 4990 ft.-)

   


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-07-09 15:10:13
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére