Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3 2012: A Square Enix-felhozatal

889
A Square Enix három kifejezetten érdekes játékkal jelentkezett az idei E3 expón - amióta a japán kiadó-óriás felvásárolta az Eidost, azóta tőlük várhatók azok a nagy nevű játékok is, mint a Tomb Raider, vagy éppen a Hitman: Absolution is - az idei shown pontosan ezek dominálták a kiállítást a kiadó részéről, egy kis Final Fantasy nextgen-techdemóval megfűszerezve.


A show egyik legjobb játéka egyértelműen a Crystal Dynamics által készített új Tomb Raider volt. Az új Tomb Raider egy teljesen új megközelítésben tálalja a két évtizedes sorozatot: Lara Croft "legelső", eddig még nem látott kalandja egy balul elsült hajótúra végén kezdődik - a partra érő Lara igen kemény szituációkban találja magát, és körülbelül annyi sebesülést kap ezalatt, amennyi egy felnőtt vaddisznót is könnyedén leteríteni. Szerencsére ez a videojátékokban sosem szokott komoly következményekkel járni - a Tomb Raider a néhol tényleg eltúlzott brutalitása ellenére is fergetegesen jól kinéző játéknak tűnik, remek hangulattal; a legtöbben a Naughty Dog etalonjához, az Unchartedhez hasonlítják a játékot.Egy látványos gameplayyel jelentkezett a Hitman: Absolution is - az e3 előtt megjelent videó aztán a közzétételt követő napokban alaposan megrázta az internetet, hiszen a videóban látott brutalitást tetézi az is, hogy a 47-es bérgyilkos ellenfelei nem mások, mint vállig felfegyverzett női ügynökök, akik a videó elején apácának öltöznek - bár jól láthatóan ettől a foglalkozástól igen távol állnak. Azt a videót éppen ezért szigorúan a felnőtt olvasóinknak, vásárlóinknak ajánljuk, ami valahol nem meglepő: maga a Hitman: Absolution is csak és kizárólag a felnőtt korosztálynak készül. Most azonban következzen az E3-as gameplay videó, sötét hangulattal, de ezúttal az apácás balhé nélkül:


A Square Enix japán részlege nem erőltette meg magát túlzottan, hiszen ez a show leginkább az amerikai és az európai játékosok számára fontos - a japán újdonságokkal pedig ráérnek az őszi Tokyo Game Show-n előrukkolni. Ettől függetlenül mégis csak kaptunk egy videót, ami egy igen különleges darab, hiszen valós idejű felvétel, és elvileg a következő generációs konzolok grafikai képességeit hivatott majd kihasználni a cég új grafikus motorja - lehet, hogy így néznek majd ki a jövő Final Fantasy játékai? Meglátjuk:Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-06-08 15:29:00
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére