Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3 2012: A Ubisoft legjobbjai - összefoglaló

1517

Az idei Electronic Entertainment Expo legnagyobb pozitív meglepetése egyértelműen a Ubisoft konferenciája és úgy általánosságban nézve a kiadó játékfelhozatala volt. A francia kiadó-óriás megannyi izgalmas és érdekes fejlesztést tett közzé - a legérdekesebb egyértelműen az új Assassin's Creed és a Watch Dogs párosa volt.


A show egyik legnagyobb pozitív meglepetése a Watch Dogs volt: a konferencia legvégén került elő a kalapból a játék, amit a Ubisoft Montreal fejlesztőcsapata több éve keményen fejleszt egy igen izgalmas, egyedi koncepció alapján. A nem is túl futurisztikus történet lényege az, hogy a világunk olyan korszakba érkezett, ahol az információ nem csupán átvitt értelemben hatalom: a sztori alapja, hogy az általunk irányított karakterek szabadon hozzáférhetnek a hétköznapi emberek által használt forrásokhoz, és éppen ezért bármilyen információt megtudhatnak róluk, amit aztán később fel is használhatnak saját céljaik elérése érdekében. A játék persze it nem áll meg: ugyanezen az elven elindulva irányíthatjuk, módosíthatjuk a megannyi elektronikai eszközt is, ami utunkba akad - beindult már a fantáziánk? Ha nem, akkor a lenti gameplay prezentáció ügyesen megmutatja, hogy hogyan is lehet mindebből játékot készíteni. Az első hírekkel ellentétben a játék nem a következő generációra, hanem PS3-ra, 360-ra és PC-re készül:


Természetesen nem maradt el az Assassin's Creed III bemutatója sem: a Ubisoft legnépszerűbb sorozatának legújabb, hármas számmal ellátott epizódja új zónát, új történelmi korszakot és új helyszínt hozott: immáron az Amerikai Függetlenségi Háború korszakába csöppenünk majd - tét ezúttal is magas, a Templar és az Assassin rendek harca végeláthatatlannak tűnik. Az AC3 hatalmas lépés a sandbox irányába: az állatok vadászata, prémek felhasználása, az újfajta lopakodási és mozgási animációk, a teljesen új környezet mind-mind alapjaiban kavarják fel az eddig megszokott elemeket - a játék így a széria veteránjai számára is hatalmas meglepetéseket tud majd tartogatni. A gameplay videó alapján egyértelműen az idei év egyik legnagyobb játékáról van szó - ősszel vissza is térünk rá:


Maradjunk még egy ideig a komolyabb játékok soránál: a Ubisoft teljes erőbedobással támogatja majd a Nintendo új konzolgépét, a Wii U-t: a legkomolyabb fejlesztés erre a gépre kétség kívül a Ubisoft által készített ZombiU lesz. Bár a zombis téma mára kissé elcsépeltnek tűnik, hiszen kis túlzással a csapból is ez folyik, a Wii U által kínált második kijelző, a mozgásérzékelés és az érintőképernyő ügyes kombinációja és a Wii U megnövelt számítási képessége lehetővé tette, hogy a zombis műfajban valami teljesen újat hozzanak össze a fejlesztők. Itt valóban használni kell majd a fejünket is a játékban, a menekülés pedig jóval hangsúlyosabb eleme lesz a játéknak, mint a már annyiszor feldolgozott darálás és lövöldözés. A ZombiU egyedi, különleges darab, a Wii U vásárlását fontolgató játékosoknak érdemes lesz figyelni rá!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-06-07 13:01:51
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére