Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Közlemény: a héten zajlik az E3 2012!

580
Ez a hét kiemelt fontosságú a videojátékos ipar számára: kedd és csütörtök között zajlik majd ugyanis az Egyesült Államokban a 2012-es Electronic Entertainment Expo, vagy röviden: E3. Ez a rendezvény arra szolgál, hogy az összes nagy nevű stúdió bejelentse a legújabb, már készülő játékaikat, illetve hogy megmutassák a világ számára a már előrehaladott állapotban lévő játékokat kipróbálható formában, vagy új trailerek, előzetesek segítségével.

Oldalunkon természetesen a legfontosabb dolgokról (a nagy kiadók és konzolgyártók konferenciái) összefoglalók formájában beszámolunk majd, mindemellett Facebook-os oldalunkon is érdemes lesz figyelemmel kisérni az eseményeket - az újonnan bejelentett játékok pedig felkerülnek majd adatbázisunkba, így már elő is rendelhetitek őket. Kellemes szórakozást kívánunk a show-hoz, és reméljük, hogy idén is nagy meglepetésekkel készülnek a különböző kiadók, fejlesztők!

...a Konzolok Szervize kétfős csapata pedig személyesen is jelen van a rendezvényen, ők exkluzív fotókkal és érdekességekkel fognak majd jelentkezni - érdemes lesz tehát figyelni oldalunkat akár itt, akár a Facebookon!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-06-04 13:14:38
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére