Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető, augusztus végén érkezik a Guild Wars 2!

2343


Bár az elmúlt fél évtized szinte mástól sem volt hangos, mint attól, hogy micsoda siker a World of Warcraft a hatalmas előfizető-számával, vele párhuzamosan futott - és fut - egy olyan MMORPG, ami nem hitt az előfizetéses modellben, és inkább a rendszeresen megjelenő új kiegészítők segítségével készített új és új kasztokat, fajokat, bejárható területeket, legyűrhető kihívásokat a játékosok számára. Ez a játék volt az ArenaNet egyik legkedvesebb gyermeke, a Guild Wars: a több millió játékos pedig hihetetlen izgalommal várja a folytatást, hiszen a Guild Wars a műfaj egyik legjobb darabja volt - a második rész pedig még nagyobb falatnak igérkezik.

Az első Guild Wars különlegessége abban rejlett, hogy a játékosok a különböző dungeonökben és egyéb zónákban való kóborlás során csak azokat láthatták maguk mellett, akivel éppen együtt játszottak - más játékosok ezrei, akik szintén az adott zónában játszottak, már láthatatlanak voltak számunkra. Ez egy hatalmas tehert vett le a szerverek válláról, és lehetővé tette a fejlesztők számára, hogy ne kelljen előfizetési díjhoz folyamodniuk. A technológia persze - és a szerverek tulajdonságai - az elmúlt években drasztikusan fejlődtek: a Guild Wars 2 immáron ennél is kevesebb kompromisszumot igényel, és előfizetési díj pedig továbbra sincsen!


A játék immáron egy nagy, a szerveren lévő játékosok által egyszerre látott világban játszódik, ahol a játékosok folyamatosan, dinamikus módon kapcsolódhatnak bele az ott éppen zajló eseményekbe - legyen szó egy szokásos szörny-ölő küldetésről, vagy egy komplexebb kalandról. A fejlesztők sokat tanultak az előző rész hibáiból és problémáiból, így már mesteri módon tudtak olyan kalandokat megalkotni, amelyek megőrizték MMO-jellegüket, mégis emlékeztetnek az offline játszott szerepjátékok kalandjaira. Az egyedi történetek középpontjában mindig az egyes játékosok állnak, akik egyre nagyobb szerepet kapnak az átfogó jellegű, az adott régió életét akár drasztikusan is megváltoztató történetekben, bonyodalmakban. Ezt összehozni persze nem volt könnyű feladat: a fejlesztők több éve fejlesztik zárt ajtók mögött a Guild Wars 2-t, hogy az valóban megfeleljen minden elvárásunknak.

Komoly változtatásokon esett át a harcrendszer is: az első rész kifejezetten komplex, néhol nehezen használható harcait egy jóval letisztultabb, modernebb rendszer vette át, amiben a helyezkedésnek, a defenzív képességek jó időben való használatának és persze az időzítésnek továbbra is hatalmas szerepe lesz. A játékosok képességei fegyverhez kötődnek, így egy teljesen más jellegű fegyver viselésekor merőben eltérő képességek válnak elérhetővé - így tudunk például a harcossal a közelharci csetepaté után íjra váltva biztos távolságból lövöldözni, ha a helyzet úgy adódna. Természetesen MMO játékról lévén szó, a tárgykészítő/gyűjtögető szakmák is jelen lesznek majd, és sokat hozzátesznek majd a játék hangulatához: ha ügyesek vagyunk, akkor saját erőből láthatjuk majd el magunkat a lehető legjobb felszereléssel.


A Guild Wars 2 minden szempontból egy elképesztő project: hatalmas méretű világával, egyedi harcrendszerével, a riválisait is megszégyenítő grafikájával joggal pályázhat majd a "legjobb MMORPG" címért megjelenésekor. És hogy mikor kerül majd a játék megjelenésére sor? A konkrét megjelenési dátum ráadásul már ismert: augusztus huszonnyolcadika! És ne feledjük, továbbra sincs havidíj, az egyszeri vásárlást követően pedig korlátlan ideig játszhatunk majd az online szerepjátékkal, előfizetési díj nélkül.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-05-28 20:18:12
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére