Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


World of Warcraft: Mists of Pandaria előzetes, előrendelési akció!

2049
Több, mint fél évtizede már annak, hogy a Blizzard elindította minden idők legnépszerűbb online mmorpg-jét, a World of Warcraftot. A döcögős, technikai problémák által sújtott rajt után folyamatosan érkeztek az előfizetők a Blizzard játékába, majd a folyamatos tartalmi bővítések és finomhangolás után megjelent a játék első kiegészítője, a Burning Crusade. A WoW népszerűsége folyamatosan döntögette a csúcsokat, míg el nem érte 10-12 milliós rekordját a Wrath of The Lich King kiegészítővel - ennyien voltak egyszerre előfizetői a játéknak 2009-2010 környékén. Ezek után eljött a harmadik kiegészítő ideje, ami a World of Warcraft régi világába is drasztikus változásokat hozott el: a Cataclysm bár alaposan megosztotta a játékosokat, azért továbbra is hihetetlen minőséget produkált tartalmi és gameplay fronton egyaránt. A Blizzard közben belsős átszervezések miatt valamivel lassabban szolgáltatta a tartalmat a játékosok számára, aminek köszönhetően nagyjából 10 millió környékére be is állt az előfizetők száma - a tervek szerint azonban nem sokáig, hiszen valamikor az idei évben megjelenik majd a következő nagy dobás, a Mists of Pandaria.

   

A Mists of Pandaria egy teljesen új hangulattal rendelkező kiegészítő, sorban a negyedik expanzió a World of Warcraft történelmében. A játékosok figyelme először Outland felé fordult, ahol többek közt Illidant tettük el láb alól, majd elnáspángoltuk az akkori Lich Kinget, Arthast. Ezek után a legnagyobb akadály, a hihetetlen erejű sárkány, Deathwing következett - a tét pedig egyre nagyobbá vált. A Blizzard fejlesztői azonban úgy döntöttek, hogy ezek után nehéz lenne olyan főellenségeket előrángatni a játék világából, ami hitelesen tudna újszerű, izgalmas fenyegetést nyújtani, úgyhogy egy teljesen más jellegű világot ismerhetnek meg a World of Warcraft veterán hősei a következő kiegészítőben. A Mists of Pandaria története Pandaria kontinensén játszódik majd, ami Eastern Kingdoms és Kalimdor közt, délen helyezkedik el, és egyben az új játszható faj, a Pandaren otthonául is szolgál. Háborítatlan természet, ősi szellemek, a külvilágtól elzárt hegységek, szentélyek és elfeledett rejtélyek jellemzik ezt a zónát. A fejlesztők azért döntöttek a színes, távol-keleti jellegű zóna mellett, mert szeretnék visszahozni a felfedezés örömét a játékosok számára, valahogy úgy, ahogy azt az eredeti World of Warcraft megjelenésekor is tették, amikor még valóban nem lehetett tudni, hogy mi vár ránk a következő zónában.
 
   
Tartalmi szempontból a Mists of Pandaria a hagyományos World of Warcraft-kiegészítők sorába tartozik: masszív bővítésre, megnövelt szinthatárra és egy teljesen új kasztra és fajra számíthatunk majd. A játék történetében ez az első kiegészítő, amiben egyszerre kerül bevezetésre új kaszt és új faj is - erre talán azért volt szükség, mert az új kaszt, a Monk alapvetően egy Pandaren jellegzetesség (bár a játékban megtanítják majd a technikákat más fajok szülöttjeinek is, feltéve hogy nem Worgen vagy Goblin fajba tartoznak.). A Monk, vagyis szerzetes a távol-keleti életmód egyik szerves része, a test-szellem-tudat egységének tökéletes mintapéldája, tanító, harcos és bölcs egyaránt. A mágikus életenergiát, a chi-t a játékon belül speciális képességek tömkelegére használhatjuk majd el - és természetesen itt is három teljesen eltérő ág (Brewmaster - a tank, Windwalker - harcos, Mistweaver - a gyógyító) várja majd a játékosokat. Az új faj és az új kaszt elegendő tartalmat adhat azoknak, akik új karaktert akarnak indítani, de mi a helyzet azokkal, akik szeretnék folytatni a kalandot veterán hőseikkel?

A Mists of Pandaria megnöveli a jelenleg 85-ös szinten lévő határt 90-re, így tehát ismét magasabb szintekre léphetünk majd a megannyi csatát megélt hőseinkkel. Ezen felül teljesen átalakulnak a Talentek: immáron minden tizenötödik szinten három különböző képesség közül választhatjuk ki azt, amire szükségünk van a csatákban. Butítás vagy egyszerűsítés? A Mists of Pandaria béta verziója alapján egyik sem: a Blizzard fejlesztői felismerték, hogy a korábbi talentfás megoldásban a játékosok mindig csak a kötelező, sebzést, gyógyítást vagytúlélést növelő képességeket és a meghatározó skilleket választották ki maguknak, az érdekes de alapvetően kihagyható extrákat pedig szinte mindig figyelmen kívül hagyták. A passzív, korábban 5/5 talentpontot igénylő képességek így beépítésre kerültek, így már valóban csak azt kell eldönteni, hogy mely képességeket szeretnénk használni - ezáltal lehetőségünk lesz arra is, hogy izgalmasabb, korábban ki sem próbált kombinációkat alkalmazzunk egyes szituációkban. A Mists of Pandaria a teljesen új zónák mellett persze egy rakás új dungeont, heroic módokat és új, kozmetikai jellegű jutalmakért futható Időzített Meneteket is egyaránt tartalmaz majd - - ez utóbbinál a cél az, hogy egy bizonyos időlimit alatt teljesítsük a legnehezebb öt fős tartalmakat.

   

Új kaszt, új faj, új zónák, megnövelt szinthatár, egy rakás hozzáadott PVE és PVP tartalom, és a korábban csak a Pokémon-jellegű játékokban látott Pet Battle (ahol eddig harcra nem használt útitársainkból kis harcost faraghatunk, akik új képességeket tanulnak, és más petek ellen egy körökre osztott minijátékban csatáznak) - mind-mind azt mutatja, hogy a Blizzard készen áll arra, hogy ismét önfeledt, mindenki által élvezhető szórakozást kínáljon a World of Warcraft új kiegészítőjével. A játék megjelenési dátuma sajnos még nem ismert, bár bizonyos mértékben van lehetőségünk találgatni: mivel soha nem volt még példa arra, hogy egy kiegészítő végén fél évnél tovább új tartalom nélkül maradjunk, így erősen meg lennénk lepve, ha legkésőbb szeptember-október környékén ne lenne már kapható a Mists of Pandaria. A játék természetesen már most előrendelhető, és érdemes lesz nálunk előrendelni, hiszen ekkor ingyenes házhozszállítást adunk ajándékba!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-05-21 14:32:36
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére