Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Diablo III Nyitóbuli - élménybeszámoló, képekkel

1547
Kifejezetten ritkán adódik lehetőségünk arra, hogy egy több, mint tíz éve várt játék nyitóbuliján, más hozzánk hasonló rajongóval együtt izguljuk végig a játék indulásáig hátralévő néhány órát. A Konzolok Szervize nyitóbuliján most egy ilyen eseményt élhettek át azok, akik tegnap nálunk töltötték el a Diablo III megjelenése előtti órákat, hogy aztán az éjféli nyitást követően már otthon próbálkozzanak a játék szervereibe való bejelentkezéssel.

   

De ne rohanjunk előre: bár az éjfél utáni rohamra a Blizzard szerverei valóban nem voltak teljesen felkészülve, mi a Papa Joe Koccintós Söröző és Pubbal közreműködve igyekeztünk a lehető legjobb hangulatot megteremteni az előrendelőink számára - ez pedig a helyszínen készült képekből és az ott jelenlévő játékosok véleményéből leszűrve egyértelműen sikerült is. A sörivó és ropievő versenyek mellett kvíz formájában is összemérhették tudásukat a versenyzők - és a kedvezményes italozás lehetősége miatt talán tényleg a megszokottnál is gyorsabban teltek az órák a hideg, esős időjárás ellenére is. Este tíz környékén már egészen úgy tünt, mintha egy hatalmas buli ajéndéka lenne csupán a Diablo III, pedig valójában a nap - és sokak számára az idei év - fénypontja volt.

   

A Diablo III megjelenése ezek után zökkenőmentesen lezajlott, igyekeztünk a lehető legnagyobb precizitással és sebességgel kiszolgálni minden kedves Vásárlónkat, hiszen tudtuk, hogy ezen a ponton már mindenki inkább otthon telepítené a játékot, és várna arra, hogy végre elkezdődjön a móka. Köszönjük mindenkinek a részvételt, és őszintén reméljük, hogy egy kellemes emlékkel - és egy remek játékkal - távoztak a helyszínről: most pedig mindenkinek jó szórakozást kívánunk magához a játékhoz! A következő állomás pedig az immáron Béta állapotban lévő Mists of Pandaria lesz - hamarosan olvashattok is erről a kiegészítőről oldalunkon - de addig is mindenkinek kellemes farmolást, minél kevesebb karakter-halált, és minél jobb megszerzett tárgyakat kívánunk!

   


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-05-16 09:39:14
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére