Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Közlemény: Nincs probléma a Diablo III normál kiadással (Képekkel frissítve)

1899
Tisztelt előrendelőink, vásárlóink!

Bár nem szokásunk alaptalan pletykákra reagálni, ebben az esetben mégis jeleznünk kell, hogy bármilyen interneten hallott rémhír vagy pletyka ellenére is gond és probléma nélkül lesz kapható az összes Diablo III normál kiadású szoftver az éjféli megjelenéskor. Valóban kevesebb Gyűjtői Kiadás (Collectors Edition) érkezett hozzánk, mint amennyiről korábban a kiadó biztosított minket, ezzel azonban sajnos nem vagyunk egyedül: világszerte boltok százai kapnak végül kevesebb gyűjtői kiadást, mint amire rendelést felvettek abban az időszakban, amikor még egyáltalán nem volt véglegesítve a legyártott Gyűjtői Kiadások száma. Sajnos a Blizzard játékoknál valóban ritkának számít már a megjelenéskor is ez a verzió - de az tehát, hogy kevesebbet kaptunk belőle a vártnál, rajtunk kívül álló okokból történt meg, erről pedig igyekeztünk időben tájékoztatni mindenkit a kései változtatás ellenére is. Az okozott kellemetlenségekért pedig ismételten elnézést kérünk.

A továbbra is roppant kedvező áron kínált Diablo III Normál kiadások azonban továbbra sem érintettek, ezekkel a verziókkal nem lesz sem készlethiány, sem egyéb probléma - várunk tehát továbbra is szeretettel mindenkit az Éjféli Nyitásra - a programokról bővebben ITT lehet tájékozódni!

Frissítve: Nagyban folyik a készülődés, a játékok megérkeztek:A Diablo III Gyűjtői Kiadásáról: Két dolgot nagyon fontos megemlíteni a Blizzard és ezzel együtt a Diablo III gyűjtői kiadásairól. Az általában mindig vaskos, több száz oldalas artbookot, ingame extrákat, hivatalos soundtracket, a széria korábbi játékait (StarCraft II: StarCraft 1-Brood War, Diablo III: Diablo II és Diablo II Lord of Destruction) is tartalmazó csomag a mai napig egyedinek számít a pc-s felhozatalban masszív mérete ellenére - de ezen kívül maga a kiadás is komoly értéket képvisel attól függően, hogy melyik játékból származik. Hihetetlenül nehéz lenne például ma beszerezni egy World of Warcraft alapjáték gyűjtői kiadást - és bár a többi World of Warcraft kiegészítő gyűjtői kiadásából már jóval többet készítettek, a Diablo III a vártnál is komolyabb érdeklődés és a nem túl nagy számban elkészített gyűjtői kiadások miatt már induláskor ritkaságnak számít - vannak, akik hosszú hónapok óta vadásszák, hátha valamelyik nagyobb online üzletlánc kínálatában felkerül néhány újabb példány a termékből. Reméljük a legjobbakat, és hogy a Blizzard korábbi döntéseivel ellentétben ezúttal talán a megjelenés után még megfontolja azt, hogy legyártat egy második szállítmányt a csomagból - mert ha nem, akkor ez a kiadás is a gyűjtők roppant drága mulatságának számít majd.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-05-14 11:15:21
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére