Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Diablo III: Útmutató a telepítéshez, játékvásárláshoz

5386


Ahogy azt bizonyára sokan tudjátok, a Diablo III megjelenése kedd éjfélkor lesz esedékes, amire a Konzolok Szervize éjszakai nyitvatartással készül - részleteket a buliról ITT olvashattok. Most azonban nézzük meg, hogy mik azok az információk, amikre szükséged lesz ahhoz, hogy minél kevesebb problémával tudj majd játszani!

>> A Diablo III dobozában található aktivációs kulcs regisztrálásához szükséged lesz egy európai Battle.Net-es felhasználónévre, a regisztrációt pedig érdemes már most megtenni, hogy ne a megjelenést követő órákban kelljen esetleg lassabb oldalhozzáférés mellett regisztrálgatni. Ha megvan a felhasználóneved, akkor a bejelentkezés után már csak annyi a dolgod, hogy hozzáadod a játékot az accounthoz, és már be is jelentkezhetsz a feltelepített Diablo III kliens segítségével a játékba!

Ha megvan a Battle.Net-es (európai zóna, vigyázat!) felhasználóneved, akkor még egy BattleTag-et is választanod kell, ezen keresztül fogsz kommunikálni a játékon belül, más játékosok ezt a nevet láthatják a karakter neve alatt. A BattleTag permanens, és csak egyetlen egyszer változtatható meg, így jól vigyázz, mit adsz meg: gondold át alaposan, és olyan nevet írj ide, amin át megismerhetnek majd téged más játékosok a következő hónapokban, években.

>> Sajnos nincs pc-s játékmegjelenés valamilyen jellegű technikai bug vagy probléma nélkül. A Diablo III esetében két fontos dolgot érdemes tudni: abban az esetben, ha valakinek volt béta verzió a játékból, és/vagy a telepítés után nem hajlandó a játék frissítést menedzselő szoftvere letölteni az adatokat az internetről, akkor bizonyos könyvtárakat (Windows XP: C:/Documents and Settings/ All Users /Application Data /Battle.net, Windows 7: C:/ProgramData/Battle.net, MAC: /Users/Shared/Battle.net) törölni kell, majd újra próbálkozhatsz. Fontos, hogy tűzfal szoftverek használatakor engedélyezni kell majd a Diablo III program számára az internethozzáférést, anélkül ugyanis a játék nem tud elindulni.

A másik technikai jellegű probléma az AMD videókártya driveréhez köthető: azok az ATI Radeon HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 and 4500-sorozatú kártyatulajdonosok, akik Windows 7 vagy Vista alatt játszanak, jobban járnak ha már most előkészítik a videókártya-drivert, a jelenlegi 12.4-es verziószám ugyanis nem üzemel hibátlanul a Diablo III alatt. Vagy egy korábbi drivert kell telepíteni, vagy installálható alternatívaként egy hotfix, amit az Ati már elérhetővé tett a hivatalos oldalon. Más videókártyák tulajdonosainak nem lesz ilyen gondja, náluk maradhat a 12.4-es Catalyst.

A játék továbbra is folyamatos internetkapcsolatot igényel, a gépigényét pedig EZEN AZ OLDALON, a Blizzard által folyamatosan frissített hivatalos oldalon olvashatjátok.

>> Sokan várják a Valós Pénzzel működő aukciós ház megjelenését is, erre azonban még sajnos néhány napot mindenképpen várni kell. Korábban nem volt egyértelmű, hogy hazánkban ez a funkció elérhető lesz-e, vagy sem, a dolgok jelenlegi állása szerint pedig könnyen lehet, hogy végül valóban mi is kapunk majd ebből a funkcióból - ahhoz, hogy a valós pénzes aukciós házt használni tudd majd, a mobil értesítések funkciót be kell kapcsolni a Battle.Net account management oldalán, illetve opcionálisan PayPal accountra is szükséged lesz, ha szeretnéd az egyenleged valós pénzzel feltölteni. A funkció azonban majd csak a megjelenés utáni héten lesz elérhető a Blizzard legutolsó bejelentése alapján - leghamarabb ekkor fog kiderülni, hogy a magyarországi játékosok hogyan és milyen módon férnek majd hozzá ehhez a szolgáltatáshoz. A játékban már megjelenéskor elérhető lesz a szimpla, ingame aranyra építő aukciós ház.

>> Ha pedig még mindig nem tudtál dönteni, és kíváncsi vagy arra, hogy milyen játékról is van szó, akkor olvasd el vaskos előzetesünket a játékról - a hétvégén az utolsó napok vannak hátra az előrendelésből, amit érdemes megtenni nálunk, hiszen a roppant kedvező ár mellett ingyenes házhozszállítást adunk ajándékba, ami már a megjelenés napján megérkezik hozzád!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-05-11 14:00:39
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére