Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Prototype 2 előzetes, előrendelési akció!

1494
Néhány évvel ezelőtt a Radical Entertainment fejlesztőcsapata és az Activision úgy döntött, hogy eljött az ideje annak, hogy ismét a szuperhősös történetek alapjait, a mutációt és a különleges képességeket vegyék elő - a Prototype-al pedig megszületett az a játék, amit lehet szeretni, lehet utálni, de alapvetően egy méretes városban játszódó, titkokkal és izgalmas küldetésekkel alaposan teletömött játékról van szó, ami lerakta az alapokat a hamarosan megjelenő folytatás számára. Az április huszonnegyedikén érkező Prototype 2 sokat fejleszt az elődön - és ráadásul igen meglepő fordulattal indít.

A Prototype 2 főszereplője James Heller, akinek legfőbb motivációja nem más, mint megölni Alex Mercert (az első Prototype főhősét), aki többek között a Blacklight vírus elterjedésének egyik okozója. Mercer cselekedeteinek eredményeképpen Heller családja is megfertőződött, haláluk után pedig Heller bosszúra indul - és különleges képességei sokat fognak segíteni célja elérése érdekében. Heller már nem azokkal a szimpla mutációkkal rendelkezik, mint az első Prototype főhőse: a vírus organikusabban része Hellernek, ahogy az a játék dobozképén és az eddig látott videókban/képekben is látszódik.


A fő képességeink egyike az alakváltozás: Heller képes az alakváltozásra, hogy más és más szerepeket vegyen fel. Az alakváltás drasztikusan megváltoztatja azt, ahogy a járókelők hozzánk viszonyulnak: a figyelmet elterelő hétköznapi öltözékek és a hétköznapi alakok segíthetnek a tömegben való elvegyülésben, míg a katonák külalakja és megjelenése azonnali pánikot kelthet az emberek körében. Természetesen a játékban a különböző képességeink nem merülnek ki az alakváltásban, így egy rakás harci applikációra is lehetőségünk lesz: emberfeletti fizikai erő, a vírusfertőzés, a Pókemberre emlékeztető hálószövés, megnövekedett sebesség, regeneráció, ideiglenes hallhatatlanság - ezek mind elérhetőek fejlesztésként a játékosok számára, a Prototype 2 közben Te döntöd majd el, hogy milyen képességeket akarsz majd Hellernek. Az első résztől eltérően a fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy ezúttal valóban lényeges különbségek legyenek a különböző fejlesztések között, hogy minden játékosnak eltérő, egyedi karaktere legyen, akivel teljesen másképp harcol majd.


A Prototype első része nem volt az a kifejezetten csúnya darab, de abban a korszakban jelent meg, amikor még nem volt olyan könnyű kiaknázni a konzolok grafikai képességét, ha nyílt világokban játszódó, úgynevezett sandbox kalandokat készítettek a fejlesztők. A második rész már jóval látványosabb minden szempontból, mint elődje - erről a nagyjából három évnyi fejlesztési idő és az alaposan továbbfejlesztett grafikus motor gondoskodik. Ha van, amivel már akkoriban sem volt gond, azok az átvezető animációk: a Prototype második része is ezen a téren is sokat fejlődött a Titanum 2.0-s grafikus motornak köszönhetően. Ha valami hiányzik, az talán a multiplayer: a Prototype 2 nem kíván divatból a multis játékok széles táborához csatlakozni: a fejlesztők ezúttal is inkább az egyjátékos kalandra koncentráltak.

PROTOTYPE 2 (XBOX 360, PC, PLAYSTATION 3)
Megjelenés: 2012.04.24 (PS3,360), 07.24 (PC)
Stílus: Sandbox akció
Korosztály: 18+ (szigorúan felnőtteknek!)

A Prototype második része április huszonnegyedikén jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt - PC-re pedig július végén, előrendelőink pedig ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk ajándékba! A játék két kiadásban jelenik meg: a normál verzió mellett kapható lesz a Blackwatch Edition is, ami egyedi külsővel, dögös Prototype 2 artbookkal, bónusz DLC-vel és digitális képregénnyel érkezik. Megrendelés, adatlapok:

PROTOTYPE 2 ELŐRENDELÉS (INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL)Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-04-18 16:49:53
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére