Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető a Lollipop Chainsaw, exkluzív KSZ ruhákkal!

1512
Talán senkinek nem kell bemutatni Suda 51 és a Grasshopper Studios munkásságát ... hiszen ők az a fejlesztőcsapat és stúdió, ahonnan a legőrültebb japán játékok érkeztek. A Killer 7-től kezdve a No More Heroes-on át egészen a friss magyar Digital Reality/Grasshopper közreműködéssel készült Sine Moráig bezárólag jól látható, hogy a csapat mindig is az egyedi audiovizuális kalandokra fókuszált, ezzel emlékezetes, klasszikus játékokat szolgáltatott az erre fogékony játékosok számára.


Most újabb egyedi kaland készül a stúdió műhelyében: ez pedig a Lollipop Chainsaw! A játék egy viszonylag egyszerű koncepciót használ: egy újabb iskola vált a zombifertőzés áldozatává. Démoni erők gyülekeznek a termekben, különös gót alakok járkálnak az udvarokon - aztán egyszer csak elszabadul a pokol: a suliban szinte mindenki zombivá alakul, pillanatok alatt esélye sem marad annak a néhány túlélőnek... a fény az alagút végén pedig egyetlen ember kezében van: ő a Lollipop Chainsaw főszereplője, a bájos Juliet Starling. A szabadidejében pompomlánynak tanuló hölgy nem teketóriázik, és falatnyi ruhákban, lágy káromkodásokkal és otromba poénokkal kisérve teszi a dolgát, és láncfűrésszel (és más, kezünk ügyébe akadó eszközökkel) mészárolja majd a zombikat, amíg el nem jut azokhoz, akik ezért az egész támadásért felelősek!


A Lollipop Chainsaw a Grasshopper eddigi filozófiáját követi: fergeteges szórakozást igér, cserébe azonban egy percre sem szabad komolyan venni azt. Ez elsősorban videójáték, minden mást tehát a szórakozásnak és a gameplaynek rendeltek alá a fejlesztők. Itt kár izgalmas történetet, misztikus hátteret, magasröptű filozófiát várni a pályák közt - lenge öltözetet, poénokat és sok-sok miszlikbe aprított zombit annál inkább! A játék Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt megjelenik majd, méghozzá a nyár elején, június tizenötödikén. Előrendelőink két extra kosztümöt kapnak tőlünk ajándékba, ez a Konzolok Szervize által exkluzívan kínált Ash/Goth öltözék érdekes alternatívát kínálhat a világos alapöltözék mellé! Emellett persze továbbra is él az előrendelőknek kínált ajánlatunk: azok, akik nálunk rendelik elő a játékot, ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk ajándékba! Ha szereted a zombis játékokat, de nem követeled meg a horrorisztikus hangulatot, ha nem veted meg a lengébb öltözetű főhősnőket, akkor a Lollipop Chainsaw a Te játékod lesz!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-04-17 12:23:26
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére