Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Dragon's Dogma előzetes, előrendelési akció!

1409

Az egyik legismertebb japán kiadó és egyben fejlesztő egyértelműen a Capcom, akiknek a olyan népszerű és roppant minőségi sorozatokat köszönhettünk, mint a Devil May Cry, a Resident Evil, a Street Fighter, vagy épp a Dead Rising és a Lost Planet. Ebben a konzolgenerációban a japán kiadók egyre nagyobb gondokkal küszködtek: nehezükre esett az átállás az új gépekre, a nyugaton népszerű konzolok (360, PS3) a szigetországban egyáltalán nem terjedtek el annyira, mint akár a hordozható masinák - hogy a megnövekedett fejlesztési költségekről ne is beszéljünk. Éppen ezért döntöttek úgy a fejesek, hogy itt az ideje a Nyugat felé nyitni egy teljesen új sorozattal, ami az Elder Scrolls Skyrim és a Dark Souls babérjaira szeretne törni: így született meg a Dragon's Dogma.


A Dragon's Dogma a Devil May Cry fejlesztőcsapatának legújabb játéka - amíg az új DmC a Ninja Theory csapatánál készül, addik Hideaki Itsuno és a tehetséges fejlesztőcsapat úgy döntöttek, hogy itt az idő egy klasszikus fantasy szerepjáték elkészítésére! A játék a kalandozásról szól: saját magunk által kialakított hősünkkel segítőket szerzünk, majd különböző küldetéseket oldunk meg, rejtélyes hegyeket mászunk meg és a legsötétebb erdők mélyére is eljutunk, ezalatt pedig ha minden jól megy, meg is gazdagodunk - az általunk elejtett szörnyek pedig nem ritkán érdekes varázstárgyakat hagynak maguk után. A Dragon's Dogma azonban nem egy hétköznapi, könnyed kaland, hanem a Dark Souls-hoz hasonlóan egy olyan játék, ahol az óvatos, nagy elővigyázatossággal haladó és harcoló játékosok érezhetik majd igazán otthon magukat. Ahogy azt a lenti videó remekül prezentálja, a játékban sikerült elérni azt, hogy a nappalok és az éjszakák jelentsenek is valamit.Nappal hősünkkel és csapatunkkal úgy érezhetjük magunkat, mintha a világ urai lennénk: egy kis kalandozás, egy kis harc, egy kis felfedezés...minden rendben, igaz? De ahogy eljön az éjszaka, és sérült, fáradt csapatunk ott ragad a hegyoldalon, a szinte teljesen komor sötétségben, úgy érezhetjük majd magunkat, mint az eltévedt kalandorok: és ekkor szólal majd meg a távolban az első farkasüvöltés. Vagy valami sokkal, de sokkal roszabb...

A Dragon's Dogma a jó alapötlet mellett gondoskodik arról is, hogy valódi mélységet és igazi tartalmat készítsen be azoknak a játékosoknak, akik több hétre, hónapra elegendő kalandra vágynak: legalább 30-40 órás végigjátszásra kell gondolni akkor, ha csak gyorsan végig szeretnénk rohanni a játékon - de azok, akik szeretnének mindent felfedezni, vagy a lehető legjobb tárgyakat is meg akarják szerezni, vagy le akarják győzni a legrusnyább, legerősebb fenevadakat is, azok ennél is több időt töltenek majd el a játékkal. A szabadon fejleszthető karaktereink mellett hatalmas szabadságunk van a segítőink felett is: nagyon fontos úgy kiválasztani társainkat, hogy a harcstílusunkat kiegészítve, gyengeségeinket elfedve tudjunk csapatban harcolni - elvégre egy mágusnak is szüksége van a közelharcosokra, ha lerohanják, vagy ha nincs hová hátrálni - és fordítva: a legerősebb harcosnak sem árt, ha van a társai közt egy íjász vagy varázshasználó azok ellen, akiket karddal nem tudunk elérni.


A jó alapötlet, az ügyességre, jó időzítésre és a felszerelésre építő harcrendszer mellett a Dragon's Dogma fejlesztői a generáció egyik legerősebb látványvilágát hozták össze. A képek nem igazán tudják teljesen visszaadni azt, amit játék közben kapunk majd, de a lenti videót mindenképpen érdemes megtekinteni, mert jól mutatja, hogy bizony, a Dragon's Dogmának olyan riválisokkal szemben sem kell szégyenkeznie, mint a Skyrim vagy a Dark Souls. A Capcom új játéka május elején jelenik majd meg, és egy újabb felejthetetlen kalandot kínál a kiéhezett szerepjáték-rajongók számára - egy olyat, amit örömmel játszunk majd újra és újra a végigjátszások után, más és más kasztokat, nehezebb küldetéseket kipróbálva. Csak arra figyeljünk, hogy mindig legyen nálunk fáklya!

A Dragon's Dogma május huszonötödikén jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt, előrendelőink pedig ingyenes házhozszállítást és ajándék DLC tartalmat (Armor Upgrade Pack) kapnak tőlünk ajándékba! Emellett az Xbox 360-as verziót megvásárlók korábban férhetnek majd hozzá a Resident Evil 6 demójához! Előrendelés:
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-04-06 15:04:34
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére