Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Devil May Cry HD Collection!

1035
Megérkezett, a mai naptól kapható üzletünkben a Devil May Cry HD Collection PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra egyaránt. A legendás sorozat forradalmat hozott el a bunyós játékok világába, értelmet adott a stílusos mozdulatok egymás után láncolásának, fergeteges hangulatot és hihetetlen változatosságot csempészett a korábban unalmasnak tartott játékmenetbe - és tette mindezt egy ikonikus főhős, Dante bemutatkozásával. Hideki Kamiya DMC-je a mai napig megállja a helyét, az azt követő gyengébb második és a klasszikusnak számító harmadik rész pedig szintén rajta van a lemezen, méghozzá kibővített, "Special Edition" formában. Előrendelőinknek köszönjük, hogy minket választottak, a játékokat kiküldjük a megadott címekre, házhozszállítási díj nélkül. Most pedig nézzük meg alaposabban, hogy mit is tartalmaz a csomag!


Devil May Cry: Az egész legenda ezzel a résszel indult. Hideki Kamiya egy olyan akciójátékot álmodott meg, ahol jóval több mozdulat közül válogathatunk majd, mint amire valóban szükségünk lesz - a változatosság így tehát garantálva van, hiszen mindenki saját preferenciáinak, stílusának megfelelően harcol majd a démonvadász Dantéval. A PlayStation 2-es korszakban egyedülállónak számító grafika, gótikus hangulat pedig garantálta azt, hogy a játékra mindenki örömmel vetette rá magát - és egy teljesen új stílus jött létre ezzel, a hardcore 3d hack'n'slash. A DMC máig jól öregedett, és érdemes lesz újrajátszani akkor is, ha már többször végigjátszottuk azt az elmúlt években.

Devil May Cry 2: A Devil May Cry HD Trilogy fekete báránya, a sorozat leggyengébb epizódja ez a játék - sajnos okkal. A Hideki Kamiya nélkül fejlesztett második rész a történet folytatása akart lenni, egyedi megoldásokkal és komoly módosításokkal - sajnos azonban a végeredmény egy, az ideálisnál jóval gyengébb játék lett, ami nem ért az elődje nyomába. A Devil May Cry 2 nem egy teljesen játszhatatlan játék, de a megszokottnál unalmasabb, hétköznapibb környezet, a zombi-helikopter és a hasonló szörnyűségek, a hibákkal teli harcrendszer garantálja, hogy valóban ez a legkevésbé időtálló epizód a trilógiából - mégis, a gyűjteményben ott a helye, hiszen egy fontos pont a sorozat életében - mégha ekkor kérdéses is volt, hogy felfelé vagy lefelé vezet-e az Út.

Devil May Cry 3: A Devil May Cry sorozat a harmadik résszel garantálta azt, hogy örökké a legnagyobb videójáték-sorozatok közt fogják emlegetni, hosszú évek távlatából is. A fejlesztők okultak a második rész hibájából, és ezúttal egy olyan előzményt tettek le az asztalra, ami minden szempontból megállja a helyét. A harcrendszer fergeteges fejlődésen ment keresztül, az ellenfelek és a pályák is visszanyerték eredetiségüket, minőségüket - a játék komolyabb nehézségi fokozatai pedig a legnagyobb veteránokat is megizzasztották. Ha nem lenne mindez elég, akkor a Special Edition Dante testvérét, Vergilt is játszható karakterré tette: Vergil lőfegyverek és folyamatos poénkodás nélkül ugrik a harcba - cserébe azonban senki nem bánik annyira jól a legendás pengével, mint Ő. A Devil May Cry 3 a sorozat második fénypontja az első rész mellett, és mai napig fergeteges játékélményt nyújt - kár lenne kihagyni.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-04-04 12:00:27
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére