Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ghost Recon: Future Soldier előzetes, előrendelési akció!

3294
A Ghost Recon sorozat lassan egy évtizede szórakoztatja a játékosokat a lövöldözős játékok műfajának taktikusabb, valósághűbb megközelítésével. A Tom Clancy nevével fémjelzett játékokban mindig is kiemelt fontossággal bírt a jó helyzetfelismerés, az előre tervezés, a kezünkbe került eszközök kihasználása - ez pedig a jelenlegi generációban bámulatos látvánnyal és egyre jobb mesterséges intelligenciával is párosult. Egy közepesen hosszú szünet után a Ghost Recon visszatér a játékosokhoz: a Ghost Recon: Future Soldier ismét bevetésre küldi a taktikázós akciók kedvelőit.

Bár manapság egyre nagyobb teret kapnak a pörgős, lendületes akcióra és a megállás nélküli tűzharcokra építő játékok, a Ghost Recon: Future Soldier nem köt kompromisszumokat, és ismét olyan szituációkat vázol fel a játékosok szeme előtt, ahol a jó helyezkedésre, a fedezékek ügyes kihasználására, és minden speciális tárgy segítségére szükségünk lesz. A játékban alaposan továbbfejlesztett fedezékrendszer vár ránk: bár ideiglenesen tökéletes-közeli védelmet nyújtanak ezek a jól védhető pozíciók, elegendő bekapott találat után részben vagy teljesen megsemmisíthetők, így a játékosok nem maradhatnak egy helyben katonáikkal. A játék a kritikus pillanatokban belső nézetre vált, hogy a halálos lövedékeket a lehető legnagyobb pontossággal tudjuk bevinni - ennek érdekében pedig a legmodernebb álcázó rendszerek is katonáink rendelkezésére állnak, amelyek az első lövés leadásáig szinte tökéletesen beolvasztják a katonákat a háttérbe.

A Ghost Recon: Future Soldier egy igen régóta készülő videójáték, ami 2010 környékén egy komolyabb csúszáson is átesett, hogy a fejlesztők szabadon csiszolhassanak az általuk megálmodott újfajta játékmeneten. Természetesen azt már mondanunk sem kell, hogy grafikailag nem lesz probléma a játékkal: az Advanced Warfighter alszéria már megmutatta, hogy a Ubisoft képes az első osztályú prezentációra - a Future Soldier pedig ezt a grafikus motort használja fel továbbfejlesztett formában. Nem maradhatnak ki emellett a manapság divatos funkciók sem, mint például az egymást segítő co-op játékmódok (ez a műfaj nagyon is kompatibilis ezekkel a játékmódokkal) - és persze egymás ellen is mehetünk majd az online arénákban, de vigyázzunk: itt az ellenfelek jóval kiszámíthatatlanabbak lesznek majd, mint azt a gép elleni kalandokban megszokhattuk.A Ghost Recon: Future Soldier megjelenésére már nem kell sokat várni. A játék pc-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt május huszonötödikén jelenik majd meg. Előrendelői ajándékokkal készültünk: ingame DLC , Ghost Recon poszter és Ghost Recon póló várja majd a játékosokat - ezen felül előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk ajándékba! A játék megjelenéséig hátralévő időben pedig érdemes ellátogatni a Ghost Recon magyarországi Facebook oldalára, ahol részt vehetsz majd különböző nyereményjátékokban, és persze a legfrissebb újdonságokat is megtudhatod a játékkal kapcsolatban!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-03-27 15:34:20
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére