Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Max Payne 3 előzetes, előrendelési akció!

2598


Az élet sötét oldalát, az agresszíót, az utcai bűnözést, a droghasználatot és az ezzel járó elképesztő fájdalmakat, konfliktusokat játék formában gyakran átélhetjük - de nagyon ritka az, hogy valódi mélység van ezek mögött, és valóban átérezzük az egyik, vagy másik fél fájdalmát. Ilyen ritka, egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt a Max Payne megjelenése az ezredforduló tájékán: a játékban nem csak a lassított felvételben való lövöldözés volt egészen egyedi, hanem a narráció is. Max Payne nem járt jól az élettel, nem járt jól a konfliktusaival - de mégis kitartott a választott igazsága mellett... bármi áron. A játék később egy folytatásban tett rá még egy lapáttal, bár akkora történelmi jelentősége már nem volt, mint az első résznek. Jó sok éven át pihent a széria, mielőtt új tulajdonosa, a Rockstar Games elővette a fiókból. Idén májusban trilógiává bővül Max Payne-széria.


A Max Payne 3 története a második rész után nyolc évvel játszódik. Max jobb időket is megélt már, hiszen mostanra egy kiégett, kiöregedett testőrként próbál meg a lehető legbékésebb módon élni a brazil Sao Paulóban. A gengszterfilmekből azonban már tudhatjuk, hogy ha valakinek még tervei vannak veled, akkor nincs kilépés a zűrös életből: főhősünket csak utoléri a múltja még itt is..amikor pedig munkaadója feleségét elrabolják, Max Payne egy olyan összeesküvés kellős közepében találja magát, amitől annyi éven át akart szabadulni. Az égiek azonban úgy látszik, mást tartogattak számára - a Max Payne 3 pedig egy keserű, kegyetlen darabja a trilógiának.



A Max Payne sorozat védjegye a különleges harcokban rejlik. Az elmúlt tíz évben sok minden megváltozott az akciójátékok világában - mindennél nagyobb hangsúlyt kaptak például a különböző fedezékrendszerek -, a Max Payne 3 azonban büszkén vállalja fel elődei minőségét, jellegzetességeit, és továbbfejleszti azt a modern technológiák felhasználásával. A Rockstar Games hatalmas fejlesztőcsapattal dolgozott annak érdekében, hogy a játék minden összecsapása valódi érzést keltsen, élethű zuhanásokkal, roncsolódó környezettel, dinamikus ugrásokkal, és a sorozatra oly jellemző "bullett time" lövöldözéssel. Fedezékek itt is lesznek, de azok csak apró pihenőt jelentenek majd számunkra, hiszen az akció legnagyobb része továbbra is mozgásban zajlik majd le: Max ugrások, gurulások közepette osztja majd az áldást lassított felvételben a körülötte lévő ellenfelekre - a legprofibb játékosok pedig néhány másodperc alatt képesek lesznek egész szobákat megtakarítani a vérszomjas ellenfelektől.


A Max Payne 3 egy igazán grandiózus project, ami a Rockstar Games több különböző stúdiójának együttműködésével készül. A Rockstar Vancouver, New England, Toronto és London kollaborációja egy minden eddiginél komolyabb játékot takar, amit hatalmas reklámkampánnyal indít majd útjára a Take Two/Rockstar Games. A modern technológiákat (Rage engine, Euphoria a fizikai számításokhoz), bámulatosan részletes animációkat, izgalmas történetet és fáradhatatlan akciót tartalmazó játék elkészítése már az utolsó fázisban van: a csapat már csak a végső csiszolásokat hajtja végre, mielőtt aranyra kerülne a játék. A Max Payne 3 május tizennyolcadikán jelenik majd meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra egyaránt - a játék pedig már előrendelhető nálunk. Előrendelőink ajándék DLC-t és ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk - érdemes tehát minket választani!



Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-03-26 16:01:16
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére