Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Resident Evil: Operation Raccoon City előzetes

1605


A Capcom egyik legismertebb sorozata, a
Resident Evil több epizódot is szentelt az egész történetet elindító Raccoon City-incidensre. A főhősök, Chris és Claire Redfield, Leon S. Kennedy és Jill Valentine szemszögéből már átélhettük az eseményeket - és a különböző nézőpontok miatt a rajongók egyik legnagyobb kedvence a mai napig ez a történet és ez a helyszín, részben a nosztalgia, részben a jól kialakított, jól megalkotott ellenfelek miatt. Elérkezett hát az ideje annak, hogy a Raccoon City-incidenst a rossz oldalról is átélhessük: üdvözlet az Umbrella tisztogató csoportjában, Újonc!

A Resident Evil: Operation Raccon City története a sorozat második és harmadik részének történéseivel párhuzamosan zajlik, a játékosok pedig két teljesen eltérő célú szervezet katonáiként szállhatnak harcba. Az egyik oldal az Umbrella Security Service, akiknek célja világos és egyszerű: megbizonyosodni arról, hogy nincs túlélője az incidensnek, aki rossz fényt vethetne a cégre. A másik oldal a United States Special Operations, akiknek célja a túlélők, bizonyítékok összegyűjtése, hogy aztán az Umbrella illetékeseit felelősségre lehessen vonni a történtekért.


Az Operation Raccon City már közel sem túlélő horror: távozott a vontatott, lassú játékmenet, helyét pedig egy pörgős akciójáték vette át, ahol a lőszerrel nem igazán fogunk spórolni: cserébe azonban a zombik is megállíthatatlan hullámok egymást követő sorában özönlenek majd a játéktérre. Ennek megfelelően modernizálták a nyugati fejlesztők (Slant Six Games) az irányítást és a pályák felépítését is, hogy minél hatékonyabb legyen maga az akció, és ne kelljen a zombik mellett még a kontrollerrel is küzdenünk.

A Resident Evil: Operation Raccoon City egy igazán különleges project, hiszen gyökeresen eltér az elődök műfajaitól, hangulatától, mondanivalójától. A régi Resident Evil játékok csendesek, ijesztőek, néhol vontatottak voltak - ez a rész azonban pörgős, akciódús, és inkább akció, mint horror. Tartalmi szempontból a tagoltság mellett természetesen a modern elvárásoknak megfelelően végre a co-op játékmód is rajta van a lemezen: ez pedig azt jelenti, hogy bárátainkkal vállt vállnak vetve harcolhatunk a zombik és az egyéb génmanipulált szörnyek véget nem érő hordái ellen. A Resident Evil: Operation Raccon Cityegy olyan játék, amit egyaránt élvezhetnek a régi Resident Evil-rajongók (feltéve, ha tolerálják a drasztikus műfajváltást) és a modern lövöldözős játékok kedvelői is.


 A kaland március huszonharmadikától rajtol - addig még előrendelhető a játék, ingyenes házhozszállítással, előrendelőink között pedig húsz darab ajándék póló kerül kisorolásra!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-03-19 15:41:49
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére