Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Silent Hill: Downpour előzetes, előrendelési akció

1345


A túlélő horror játékok műfaja igencsak kihalttá vált az elmúlt évtizedben. Először két nagy széria versengett a trónért a saját módján: a Resident Evil és a Silent Hill. A játékosok azonban megedződtek, és az eladások elkezdtek csökkenni - a Resident Evil így az akciójátékok felé indult el. A Silent Hill pedig egyre kevesebb büdzséből gazdálkodhatott - és idővel teljesen másodvonalbelivé vált - na nem feltétlenül a minőségre, hanem a megbízott fejlesztőkre és a játékok mögött álló marketing méretére gondolunk. A Konami ezúttal úgy döntött, hogy egy teljesen független cseh fejlesztőcsapatot bíznak meg a következő Silent Hill elkészítésével - az eredmény azonban könnyen lehet, hogy visszatér a régi, klasszikus részek minőségéhez.


A Silent Hill: Downpour története nem próbál meg minden elképzelhető módon csatlakozni a korábbi Silent Hill játékok sztorijához. Ennek megfelelően viszonylag friss módon ismerhetjük meg a legendásan kegyetlen városkát. A történet főszereplője ezúttal Murphy Pendleton, aki rabként utazik át társaival Silent Hill városán - valami baleset következtében azonban kiszabadul, és magára marad. Itt kezdődik a történet - a játék során pedig felfedezhetjük Silent Hill délkeleti szekcióját, amit korábban egyetlen Silent Hill játék sem érintett semmilyen formában. Ez lehetővé tette a fejlesztők számára, hogy ne kelljen visszatérő épületeket, momentumokat hozniuk, és annyira egyediek maradjanak, amennyire csak engedi ez a sorozat.

Igen sok változásról számolhatunk be a Silent Hill Downpour kapcsán. Változik a központi játéktér - Silent Hill egy eddig nem látott régiója, változik a fejlesztőcsapat, változnak a játékszabályok - ezúttal csak egy fegyvert hordozhatunk magunknál, így visszatér a rettegés és a spórolás, és búcsút mondhatunk az "akciójáték-életérzés"-nek is. Változik a zeneszerző, a legendás Akira Yamaoka helyét egy új, de az eddig látott jelenetek alapján szintén tehetséges zeneszerző, Daniel Licht vette át. A játék zeneileg szintén változik, hiszen jóval több természetes hangszer, természetes kompozícó jelenik majd meg a zenei kalandozásaink során, amik jóval komorabb, jóval nyersebb hangulatot eredményeznek majd, mint korábban.


Két év fejlesztés és néhány csúszás után végre elérkezett az ideje annak, hogy a Silent Hill: Downpour ellátogasson a jelenlegi generáció asztali konzolgépeire. Néhány napig még előrendelhető státuszú a játék - ez pedig azt jelenti, hogy előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk ajándékba. A rettegés és a szorongás kedvelőinek talán mondnanunk sem kell, hogy kár lenne kihagyniuk a Silent Hill: Downpour-t: az eső Silent Hill komor utcáin március harmincadikán kezd majd rá teljes intenzitással - készítsd a rádiót, az elemeket, és a hideg élelmet!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-03-17 20:11:17
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére