Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Heti Összefoglaló - megjelenések, friss beérkezések!

1138
Az elmúlt napokban több videojátékos megjelenésről is beszámolhatunk - és ezzel együtt igen izgalmas napoknak nézünk elébe, hiszen két igen fontos játékmegjelenés várható erre a hétre. És ha mindez nem lenne elég, akkor bejelentették közben az Asassin's Creed III-at is - ezek alapján már most látszik, hogy idén ősszel sem fogunk unatkozni, ha játékokról van szó. De ne rohanjunk ennyire előre, hiszen az ősz még messze van - nézzük, mi vár ránk a következő napokban, és mik az aktuális újdonságok.

A múlt hét végén két komoly cím jelent meg és rendelhető meg üzletünkben. Az első a PlayStation 3-exkluzív Jak and Daxter: HD Collection. Ha ismerted, azért, ha kimaradt, akkor azért érdemes megvásárolni ezt a csomagot, ami három Jak and Daxter játékot tartalmaz a PlayStation 2-es korszakból, felújított, HD felbontással, trófeákkal és 3D támogatással ellátott változatban. Ez a trilógia platformjátékként indult, majd ahogy a játékok egyre komorabbá, sötétebbé és akciódúsabbá váltak, úgy alakult ő is - a Naughty Dog pedig járműves harcot, lőfegyvereket, GTA stílusú mellékküldetés-rendszert és nagy területeket alkotott meg: az eredmény három egyedi, felejthetetlen darab lett, amik még ma is szórakoztató, élvezetes játékok maradtak.Szerencsére nem csak újrakiadások érkeztek, hanem itt van egy vadiúj játék is, ami egyből lángra lobbantotta az eladási listákat Angliában: az új SSX. Az EA Sports előző generációs mérföldköve jó pár éve pihent, a snowboardos játékok piaca pedig szinte teljesen tetszhalott volt, mintha csak a megfelelő jelre vártak volna..és ez a jel nem más, mint a hihetetlenül élvezetes, pörgős, lendületes és roppant látványos SSX. A játék offline és online tartalmat egyaránt kínál a játékosok számára, de talán ennél fontosabb, hogy maguk a versenyek jóval szabadabbak, változatosabbak - az izgalom azonban még mindig ott van minden kanyarnál, minden előzésnél, minden bukásnál. Az SSX a szórakoztató sportjátékok császára volt korábban is - a legújabb rész pedig eljött, hogy átvegye az előző generációs elődöktől a koronát. A játék már kapható Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt (ez utóbbiból jelenleg nincs raktáron - de rendelésre lehetőség van.)Ezen a héten pedig két fontos játékmegjelenéssel kell számolni. Az első a szerepjáték-rajongók által régóta várt Mass Effect 3. A jó néhány éve elkezdett Bioware-trilógia most végre befejeződik, a tét pedig minden eddiginél nagyobb - Shepardon múlik az, hogy megmenekülünk-e a korábban nem látott méretű és erejű fenyegetéstől. A Mass Effect 3 több fronton is újított: a hihetetlen látványra képes felturbózott grafikus engine mellett komolyabb akciójelenetekre, pörgősebb összecsapásokra kell számítanunk - a szerepjátékok kedvelői pedig továbbra is maguk dönthetik el, hogy hogyan viselkednek a sokat megélt hősükkel. A sorozat történetében először ráadásul megjelenik a multiplayer opció is - cooperatív küldetésekben harcolhatnak vállt vállnak vetve a játékosok barátaikkal Live-on vagy a PSN online felületén. A Mass Effect epikus története a végkifejlethez érkezett - a héten pedig megjlenik végre a harmadik rész - készen állsz az elmúlt évek egyik legjobb kalandjára?

Azok pedig, akik inkább verekedni szeretnének, most igazán el lesznek kényeztetve, hiszen a korábban elképzelhetetlennek tartott kollaboráció végre meghozta gyümölcsét: a Capcom és a Namco összeálltak egy fergeteges Versus játék elkészítésére: megjelenik a Street Fighter X Tekken. Ebben a játékban a Street Fighter szabályrendszerébe és világába csöppennek bele a Tekken legnépszerűbb harcosai, hogy megmutassák: van élet a két dimenziós világban is, és oldalazás, kitérés nélkül is elbánnak majd a tűzlabdákat dobáló SF-harcosokkal. A négy fős online és offline összecsapásokat támogató, hihetetlenül összetett (de a kezdők által is jól játszható) és látványos verekedős játék egy rakás újdonságot hozott el a hardcore bunyós rajongók számára, és végre megfelelő egyjátékos kihívásokkal és tutoriallal is kedveskedtek azoknak, akik még nincsenek tisztában a játékszabályokkal. A Street Fighter X Tekken egy egyedi, teljesen újszerű játék: 38 harcos közül választhatjuk ki csapatunkat, és ha megszeretjük a játékot, akkor garantáltan hosszú hónapokon át lesz hová fejlődni - a virtuális aréna Rád vár! A játék a héten már kapható lesz üzletünkben PS3-ra és 360-ra, a PC-s és a PS Vitás megjelenésekre azonban még várni kell.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-03-06 11:48:44
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére