Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Asura's Wrath ismertető, előrendelési akció!

1160


A CyberConnect2 fejlesztőcsapata az elmúlt tíz évben leginkább a .Hack// sorozat által vált híressé, de később a Naruto Ultimate Ninja Storm és folytatása volt az, ami leginkább meghatározta a csapat munkáját. Japánban, az anime és a manga szívében sok különböző stílusú történetmesélés ismert a játékvilágban, a CyberConnect2 pedig egyedivé vált azáltal, hogy az átvezető animációkban leginkább az animékre jellemző, de azoknál gyakran jóval látványosabb harcokat, eseményeket mutatnak be a játékosoknak. "Ha már annyira látványosak ezek a videók," - ismerték fel- "mint maguk az animék, akkor miért ne léphetnénk egy még méretesebbet az anime műfaj felé?" Nos, a válasz: de, léphetnek - ez pedig nem más, mint a félig játék, félig egy teljes szezonnyi anime, az Asura's Wrath.

Az Asura's Wrath történetének kezdetén Asura amnéziával küszködik: nem emlékszik arra, hogy mi történt vele az elmúlt napokban, hetekben - azt azonban megtapasztalja, hogy családja, szerettei halottak, a gyilkossággal pedig nem mást, mint őt magát vádolják. Asura elkeseredettsége néhány visszatérő emlékkép következtében haraggá alakul át: rádöbben arra, hogy azok, akik őt elitélték, csupán bűnbakként használták fel őt saját céljaik elérése érdekében. Ez a harag később annyira erős lesz, hogy Asura a halálból is visszatér, hogy bosszút álljon rajtuk: ezt a bosszút hajthatjuk majd mi végre interaktív formában az Asura's Wrath segítségével. A hindu mitológiából erősen merítő játékban ötvözik a fantasyt a science fictionnel, miközben a különböző Istenek, Félistenek erejét birtokló, magasabb rendű létezést elérő lények között lavírozunk - Asura alapvetően nem lenne képes ilyen hatalmas erejű ellenségeket legyőzni, haragja révén azonban egyre magasabb szintű erőket képes manifesztálni: így bírjuk majd ki a legerősebb csapásokat, a legbrutálisabb harcokat, és a legkegyetlenebb szituációkat. A harag lesz az üzemanyag, amin Asura üzemel - és végtelen mennyiségű haraghoz fér hozzá a történtek miatt.


Az Asura's Wrath, mint ahogyan azt a bevezetőben említettük, felépítése szempontjából valóban egy interaktív játék-anime hibrid: a játék epizódikus felépítésű, tehát minden rész elején megkapjuk az "előző rész tartalmából" szegmenst, és persze a részek végére időzített nagy meglepetések, leleplezések, cliffhangerek sem maradnak el - és ahogy haladunk előre a történetben, úgy pörögnek fel egyre jobban és jobban az események. A játékban vagy közvetlenül Asurát irányítjuk a különböző bossfightok alatt, vagy az átvezető animációkban kell néhol gombnyomkodással (QTE) továbbjutni - szerencsére azonban, ahogy azt a demóban is láthattuk, a fejlesztők tudták, hogy hogyan kell intuitív megoldásokkal operálni. Ennek köszönhetően a kitérések az iránygombokkal, az ütések, fogások a gombokkal lesznek megvalósíthatóak, így nem lesz majd olyan, hogy valami érthetetlen gombkombinációt kellene megadnunk egy másodperc törtrésze alatt. Az Asura's Wrath játék formájában a japán hack and slash-eket idézi, bár az ott látott kombózásnál jóval egyszerűbb, közvetlenebb módon pusztítjuk el ellenfeleinet. Ne feledjük azonban, hogy az élmény egésze szempontjából az átvezető animációk és a QTE legalább annyira sokat ér, mint azok a részek, ahol közvetlenül Asurát irányítjuk.Az Asura's Wrath egy különleges videójáték, amihez hasonlót ebben a generációban még csak nem is láthattunk. Nagyon látványos, teljesen egyedi grafikájának köszönhetően az első pillanattól kezdve felkeltheti az érdeklődést, amit aztán az érdekes, izgalmas történetnek és a brutális, teljesen eltúlzott - és éppen ezért roppant élvezetes - harcoknak köszönhetően végig élvezetes lesz játszani és nézni is egyaránt. Hogy mennyire extrémek a harcok? A demóban harcolhattunk egy nálunk több ezerszer nagyobb lény ellen, vagy éppen egy akkora karddal szúrtak át minket, ami mellékesen az egész Földet átszaggatta - és túléltük. Ha szereted a hack 'n slash műfajt, a japán rajzilmeket, a CyberConnect 2 stílusát, vagy a hindu mitológiát, akkor ezzel a játékkal garantáltan jól fogsz szórakozni - annyira, hogy a minimum 10-15 órás végigjátszás után akár még többször is előveszed majd a későbbiekben a játékot, hogy ismét átéld a legjobb pillanatokat. A játék már kapható lesz a héten, addig is még előrendelhető ingyenes házhozszállítással, Xbox 360-on pedig ajándék DLC-kkel: megjelenés pénteken, tehát február huszonnegyedikén.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-02-21 11:00:18
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére