Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ubisoft Ps Vita Akció: Két játék előrendelésekor 2000 forint kedvezmény!

2169
A Ubisoft pompás akcióval készül a PlayStation Vita magyarországi premierjére. A nyitási akció keretein belül azok a játékosok, akik a Konzolok Szervizénél előrendelnek két különböző Ubisoftos játékot, azok mindkét játékot ezer forinttal olcsóbban kapják meg - így végeredményben 2,000 forintos kedvezményt és ajándék posztert kapnak az előrendelt játékaikra! Érdemes tehát alaposan megfontolni ezt - az öt előrendelhető Ubisoft játék mindegyike élvezetes darabnak igérkezik, közülük több pedig már most bizonyított klasszikusként van számon tartva, amelyek más platformokon egyszer (vagy többször - lásd Lumines) már bizonyíották minőségüket. Nézzük tehát, hogy mely játékokra vonatkozik a kedvezmény!

ASPHALT INJECTION
Hosszú évek óta létező széria az Asphalt, ami korábban több hordozható epizódot is megélt, például Nintendo DS-en és más konzolokon - most azonban végre megérett az idő arra, hogy a PS Vita képességeit kihasználva egy kifejezetten erőteljes játékélményt kapjanak a játékot megvásárló autóverseny-rajongók. Az Asphalt a látványos, alaposan felpörgetett sebességgel zajló versenyekre és a drága sportkocsikra helyezi a hangsúlyt - a nehézség pedig garantálja, hogy egy pillanatra sem fogunk unatkozni a volán mögött.
DUNGEON HUNTER
Természetesen nem jelenhet meg konzol anélkül, hogy egy akció-RPG ne kerülne be a nyitócímek sorába - ezt a szerepet pedig ezúttal a Dungeon Hunter tölti be. A játék lényege viszonylag egyszerű: főhőseinkkel kalandra indulunk, sötétebb katakombák és labirintusok mélyét járjuk be, megtisztítva azokat a szörnyek hadától - az út során pedig egyre erősebbek leszünk, és egyre jobb felszerelésünk lesz. Ez pedig lehetővé teszi azt, hogy a kaland folytatódjon, a nehezebb zónákban...
LUMINES
 Tetsuya Mizuguchi legendás játéka egy igazi puzzle-klasszikussá vált az elmúlt évtizedben, és sokan nem véletlenül hasonlítják a műfaj koronázatlan királyához, a Tetrishez. A Lumines több platformon elérhető, de a veteránok és az új játékosok egyaránt jól járnak majd vele, hiszen egy megunhatatlan élmény játszani a játékkal - a PS Vita kijelzőjén pedig jobban néz ki a játék, mint valaha! ideális választás kicsiknek és nagyoknak!
MICHAEL JACKSON: THE EXPERIENCE
 Természetesen a tavalyi év nagy meglepetés-játéka sem maradhatott ki a PS Vita nyitócímek sorából - immáron a nagyszerű zenés-ügyességi ritmusjáték hordozható formában is nálunk lehet majd, méghozzá a nagygépes változatokhoz igen közeli megvalósítással. Ha szeretted Michael Jackson zenei munkásságát, hihetetlen erejű dalait, klasszikus nótáit, akkor ez a Te játékod lesz - itt most interaktív formában élheted át karrierje legjobb pillanatait.
RAYMAN ORIGINS
A Rayman sorozat sokáig kereste az identitását, a megoldásra azonban egészen a tavalyi év novemberéig várni kellett. A Rayman Origins egy brilliáns, fantasztikus visszatérés a sorozat gyökereihez, a mászkáláshoz, ugrándozáshoz egy gyönyörűen megfestett és brilliánsan animált képzeletbeli világban. Nem számít, hogy ismerted-e korábban Rayman kalandjait, vagy teljesen új ismerkedésről van szó, a Rayman Origins-ben igen nehéz lesz csalódni.

Az akció során tehát azok, akik a fenti játékok közül kettőt megrendelnek, 1000 forinttal olcsóbban juthatnak hozzá az egyes játékokhoz - és ajándék posztert is kapnak!. Az akció a készlet erejéig, illetve annak visszavonásáig tart! Az akció vonatkozik a személyes átvételre és internetes megrendelésre egyaránt.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-02-15 17:27:26
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére