Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss beérkezések: One Piece 3DS, Dark Souls, Kinect játékok!

1197
Friss beérkezések rovatunk ezúttal is folytatódik - a mai napon több különböző platformra is érkeztek játékok - nagy klasszikusok, gyakran kért, de sajnos mostanság hiányzó játékok egyaránt újra kaphatók üzletünkben. Lássuk hát, hogy mely játékokról van szó!

One Piece Unlimited Cruise:
Miközben a világban mindenütt Bleach, Dragon Ball és Naruto ömlik mindenhonnan, azért arról nem szabad elfeledkezni, hogy Japánban továbbra is minden idők legjobbnak tartott és legnépszerűbb Shounen Jump sorozata a jelenleg is futó One Piece, ami a kalózkodást és a bunyózást hihetetlenül izgalmas formában vegyíti - ha egyszer rákapunk akár a mangára, akár az animére, akkor nem fogunk tudni One Piece nélkül meglenni. A sorozat rajongói számára most itt van tehát az Unlimited Cruise Nintendo 3DS-re, ami különleges kiadásként érkezik - de normál áron -, a nagyobb méretű doboz ugyanis a játékon felül egy ajándék figurát is tartalmaz: ezt így kár lenne kihagyni!


A PlayStation 3-as játékosok számára itt van most a DIRT 3. Az autóverseny-rajongók a tavaly megjelent rallis játékot egyöntetűen az év egyik legnagyobb meglepetésének tartották, főleg annak fényében, hogy a játék nem próbált meg realistának tűnni, cserében azonban hihetetlenül pörgős, minőségi, az utolsó pillanatig élvezetes autóversenyt csinált, amiben könnyű elmerülni - de annál nehezebb abbahagyni azt. A játék a mai napig remek választás bárki számára: nem kell nagy szakértőnek lenni hozzá, hogy elkezdjünk vele játszani - és ha megszeretjük, nem enged el!

Xbox 360 fronton több új beérkezésről beszámolhatunk. Az első a tavalyi év egyik legjobb játéka, az "Év Szerepjátéka" díj nagy esélyese volt (amiben általában csak a Skyrim tudta beelőzni itt-ott) a Dark Souls. A több, mint száz órányi vegytiszta szerepjátékot, hihetetlenül izgalmas harcokat, felfedezni váró sötét katakombákat és misztikus romokat, erdőket kínáló játék az elmúlt néhány év legnagyobb, legegyedibb kalandja - érdemes vele foglalkozni akkor is, ha a nehézsége kezdetben valóban embert próbáló lesz.

Kinect fronton két friss beérkezésről tudunk beszámolni: ez a Crossboard 7 és a Your Shape Fitness Evolved 2012- ez utóbbi továbbra is az egyik (ha nem "A") legjobb tréningező program azok számára, akik szeretnének fittek, karcsúak és egészségesek maradni, vagy van leadásra váró felesleg, de nem tudják, hogy hol kellene mindezt elkezdeni. A megoldás: Your Shape! A Kinect nélküli Xbox 360 játékosok a fent említett Dark Souls mellett ezúttal a pörgős, lendületes játékmenetre és a látványos grafikára nagy hangsúlyt fektető NBA 2k12-t is választhatják, ami szintén ismét kapható üzletünkben, vagy megrendelhető a játék nevére kattintva az interneten keresztül.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-02-14 17:43:50
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére