Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss beérkezések: MW3, DJ Hero 2, LEGO játékok!

1496
Ismét friss beérkezésekről van szerencsénk beszámolni nektek: ismét olyan szoftverek érkeztek be - és hardverek is, ha már itt tartunk - ,amelyek rendszeresen elfogynak a folyamatos kereslet miatt. Végre nem kell tovább várni: nézzük tehát ezúttal is, hogy milyen termékek kaphatóak ismét üzletünkben!

A tavalyi év legnépszerűbb lövöldözős játéka minden kétséget kizárólag a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt. Nagyon nem is kell sokáig keresni az okokat: a látványos grafika, az emlékezetes kampány eltörpül amellett, hogy a játék hihetetlenül élvezetes multiplayerben játszva: a mai napig játékosok milliói ugranak egymásnak a virtuális csatatereken újra és újra és újra - a folyamatosan megjelenő, DLC-ben megvásárolható bónusz pályák pedig garantálják a változatosságot is, hogy jövő ilyenkor is legyen újdonság a játékban. A játékot tartalmazó Xbox 360 konzol bundle most újra kapható!

Mozgás, mozgás! A Zumba Fitness egy igen népszerű fitnesz-szoftver, ami különleges, egyedi megközelítése és a hétköznapi tévéműsorokban látott mozgáskultúrától gyökeresen eltérő stílusa miatt szerzett magának ekkora rajongótábort. Most két rész is kapható nálunk, mindkettő másképp próbálja meg fitté és egészségessé tenni az azt rendszeresen használó játékost vagy edőpartnert: az első rész (ZUMBA FITNESS, XBOX 360) Xbox 360-ra, a második (ZUMBA FITNESS 2, WII) pedig Nintendo Wii-re kapható ismét!Hardveres fronton ezúttal két termékről számolhatunk be. Az első egy különleges zenés ritmusjáték műfajának utolsó egyedi, újító darabja, a DJ Hero: a DJ HERO 2 KEVERŐPULTTAL most Xbox 360-ra és Wii-re egyaránt kapható, méghozzá igen kedvező áron - ha a gitározás és dobolás helyett inkább a pörgősebb elektronikus zenék kedvelője vagy, de mégsem szeretnél kimaradni a ritmusjátékok időtálló és hatalmas bulijából, akkor ez lesz a Neked való csomag. A másik hardver most nem más, mint a minőségi és időtálló egereiről híres RAZER cég Onza Tournament Xbox 360 kontrollere - itt a lehető legideálisabban felépített kontroller, egy dögös külső, egy precízen, minőségi módon összerakott belső - és máris megvan a recept a sikerre!

A LEGO sorozat rajongói joggal érezhetik, hogy el vannak látva kellő mértékben játékokkal: a LEGO Star Wars, LEGO Harry Potter, LEGO Karib-Tenger Kalózai, és a többi LEGO-témájú játék mind-mind jól játszható, nagyszerű humorral és egyediséggel bíró játékok lettek, amit a fiatalabb játékosok és a felnőttek is egyaránt értékelni tudnak majd. Most két keresett LEGO-szoftver került ismét fel az üzletünk polcaira: az egyik a LEGO Star Wars: The Complete Saga (PS3), a másik pedig a LEGO Harry Potter: Years 5-7. Mindkét játék ideális választás lehet - fontos persze, hogy ismerjük az eredetit, a poénok és az elrejtett utalások így lesznek csak igazán hatásosak!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-02-03 17:03:25
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére