Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss beérkezések: Naruto, Dance Central 2, kontrollerek!

1378
Friss beérkezések rovatunk folytatódik - ezúttal pedig hardveres és szoftveres oldalról egyaránt érkeztek újra olyan termékek, amelyeket gyakran kerestetek - most pedig ismét elérhetővé is váltak. Nézzük tehát, hogy mikről is van szó!

- Dual Shock 3: Ezúttal a hardveres beérkezések sem maradtak el - most a PlayStation 3 tulajdonosok válogathatnak a legjobb minőségű Sony gyártmányú kontrollerek közül. A különlegesség ezúttal a színben rejlik: nem a hagyományos fekete színben pompáznak, hanem extravagáns kék, piros, vagy rózsaszín kivitelben érkeztek.

- Xbox 360 fronton is kapható újra a nagysikerű kontroller, az ezüst színű, play and charge kittel ellátott kontroller, aminek különleges, javított minőségű D-Padja van. Ha korábban gondod lett volna a d-pados irányítással, akkor ez az eszköz hivatott minden problémát orvosolni, hiszen a lehető legprecízebb irányítást nyújtja - és az ezüst színnek köszönhetően alaposan kiemelkedik a többi fehér vagy fekete irányító tengeréből.

-Silent Hill: Homecoming (PlayStation 3) Az egyedi, különösen hátborzongató hangulatáról híres Silent Hill sorozat utolsó játéka egyedi színt hozott a sorozat életébe a harc-orientáltabb megközelítéssel, ami mellé persze ugyanolyan erőszakos, beteges, sötét történet társult, mint korábban. A játék most ismét kapható PlayStation 3-ra, igen kedvező áron!

-Naruto Shippuden: Kizuna Drive. Hazánkban talán egyetlen anime-, vagy manga-rajongónak nem kell bemutatni az elmúlt évtized legnépszerűbb szériáját, a Narutót. A sorozat sikere töretlen, a mai napig futó manga mellett látványos anime széria is tartozik a franchise-hoz, a videojáték-feldolgozások pedig folyamatosan érkeznek a különböző gépekre. A mostani PSP-s játék már a Shippuden sorozat történéseiből merít, ami egy alaposat ugrott az időben előre, és maximálisan felpörgette a tempót, és növelte a tétet: ha szeretnél a legerősebb karakterek legfrissebb technikáival harcba szállni, akkor ez a Te játékod lesz!

- A Kinect-es Xbox 360 játékosok sem érezhetik magukat elhanyagolva, hiszen ismét kapható a tavalyi őszi-téli szezon két legnépszerűbb szoftvere. Az egyik a DANCE CENTRAL 2, ami a Harmonix csapatának egyedi zenés-ügyességi játéka, és immáron a feljavított játékmenete és felfrissített zenei kínálata mellett már szimultán két játékos üzemmódot is támogat. A másik inkább a fitnesz-fronton erős: a Your Shape: Fitness Evolved 2012 ismét kapható lett, a program pedig hihetetlen erejű segítőnk lehet a fitt és egészséges életmód eléréséhez, hiszen remek edzésterveivel, változatos programjaival személyre szabható tréninget kapunk tőle - csak csináljuk lelkiismeretesen!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-01-31 11:37:18
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére