Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Hamarosan megjelenik a Soul Calibur V!

839
Február harmadikán, pénteken kerül üzletünk polcaira a Namco Bandai veterán verekedős sorozatának, a Soul Calibur-nak legfrissebb, ötös számmal ellátott epizódja. A jó pár éve megjelent IV után hosszú, hosszú csend következett: a fejlesztők nem tudták eldönteni, hogy merre tovább. Most úgy látszik, megtalálták az identitásukat, és a rajongók, a verekedős játékokat versenyszerűen űzők szerint a Soul Calibur V visszatérés a klasszikus SCI-II korszakhoz.

A Soul Calibur V-ben gyors és pörgős játékmenettel, egy rakás új mechanikával (Super támadások, Quick Step, erőforrás-menedzsment), visszatérő veteránokkal és hét teljesen új szereplővel, akik a régi karakterek helyét veszik át a ringben - és persze a mindenki által imádott Create a Soul játékmóddal, online játékmódokkal találkozhatsz. A játék felújított, a generáció legszebb verekedős játékaként számon tartott grafikus motorral érkezik - előrendelőink pedig nem csak ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba, de Dampierre (játszható bónusz karakter) DLC-t és egy Soul Calibur V pólót is kapnak tőlünk - ezen felül pedig kisorsolásra kerül több, mint egy tucat SCV naptár és SCV kártyapakli is - érdemes tehát nálunk előrendelni a Namco új verekedős játékát! Megjelenés: február harmadikán, előrendelni pedig a lenti linken lehet - Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt.

>> SOUL CALIBUR V MEGRENDELÉS, ELŐRENDELŐI AJÁNDÉKOKKAL!

...végül, de nem utolsó sorban, mielőtt elfelejtenénk: a játékban igazi szupersztár vendgészerepel. Nem, most nem Heihachi, Link vagy Spawn jött el hozzánk. Kimaradt a körből Yoda vagy Darth Vader - most egy sokkal inkább a kor hangulatához illő harcos lép a ringbe. Láthatatlan egészen az utolsó utáni pillanatig, egy rakás különböző fegyver közül választja ki mindig azt, ami az adott helyzethez illik - és a legkeményebb kiképzésben vett részt, ami ember előtt ismert. Igen, ő nem más, mint Ezió Auditore, az Assassin's Creed sorozat egyik kulcsfontosságú főszereplője. Lássuk, hogy mire kell számítani, ha vele vagyunk!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-01-26 15:34:42
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére