Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Final Fantasy XIII-2 nyereményjáték, előrendelői ajándékok!

1215
Február első napjaiban fog megjelenni a sokak által régóta várt Final Fantasy XIII-2, a Square Enix új szerepjátéka, ami minden fronton alapos változásokon, átalakításokon esett át. Ha szeretnél többet megtudni a játékról, akkor olvasd el ismertetőnket - most azonban elárulhatjuk, hogy előrendelőink milyen ajándékokban részesülnek - és mindezek mellett egy nyereményjátékot is meghirdetünk azok között, akik előrendelik, vagy a megjelenés hétvégéjéig megvásárolják a játékot üzletünkben.


>> Előrendelői ajándékok: a Final Fantasy XIII-2-t Xbox 360-ra vagy PlayStation 3-ra előrendelők gyönyörű, látványos Final Fantasy XIII-2 posztert kapnak tőlünk ajándékba! A poszterek limitált példányszámban érhetők el, így az első ötven előrendelő kap - érdemes lesz tehát még időben megrendelni a játékot!
>> Nyereményjáték: A játékot előrendelő és a megjelenés hétvégéjén megvásároló játékosok között egy PlayArts Lighting figura kerül kisorsolásra! Sok szerencsét és jó játékot kívánunk - a megjelenésig már csak néhány hét van hátra!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-01-20 16:35:23
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére