Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető a Metal Gear Solid: HD Collection!

1358


Az elmúlt húsz évben viszonylag kevés olyan videojátékos sorozat született meg, amire egyöntetûen azt mondhattuk volna: itt van, tessék, ez a játék képviseli a legjobb minõséget, amit az adott mûfajban elképzelhettünk. Mario, Zelda, Tetris, Final Fantasy, Tekken, Street Fighter - és az egyik leghíresebb hardcore széria, a Metal Gear Solid. Hideo Kojima legendás játéktervezõvé vált ezáltal, és zsenialitását - no meg a klasszikus amerikai filmek iránti szeretetét - hihetetlenül hangulatos, minõségi, és játékmenetében máig egyedi játékain keresztül fejezte ki. A rajongótábor azóta sem csügged, és még most, 2012 elején is készülnek az újabb játékok a Metal Gear univerzumban. Itt van tehát az ideje annak is, hogy egy kicsit elmerüljünk a múltban: a Metal Gear Solid univerzuma ezt könnyedén megérdemli.


A Metal Gear Solid: HD Collection hiánypótló alkotás, amiben gyakorlatilag minden megtalálható, ami a PS2-es korszak kezdete óta megjelent Metal Gear Solid témában. Az elsõ játék sajnos PlayStation 1-es mivolta miatt nem jelenhetett meg a csomagban - ahhoz túlságosan gyenge a grafikája, hogy a HD felbontású kijelzõkön normálisan, élvezhetõen nézzen ki -, de a második és harmadik részt ez nem tarthatta vissza attól, hogy ismét megjelenjen, ezúttal pedig Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra egyaránt. A csomag része még a Metal Gear Solid: Peace Walker is, ami most elõször debütál asztali konzolon - a PSP-s játék nagyfelbontású verziója hiába jelent meg korábban kézikonzolon, tartalmi szempontból könnyedén felveszi a versenyt a nagytesókkal - sõt, lazán meg is elõzi azokat. Nézzük alaposabban meg, hogy mi található meg az idén tavasszal megjelenõ csomagban!Metal Gear Solid 2: A Metal Gear Solid második része valamivel több, mint tíz éve jelent meg, és bár a legnagyobb rajongók azon máig képesek vitatkozni egymással, hogy az elsõ részhez képest mennyire számít forradalmi játéknak - ez azonban minket nem feltétlen kell, hogy érdekeljen. Az MGS 2 máig látványos átvezetõ animációival, erõteljes történetével, hihetetlen látványvilágával és többször újrajátszható tartalmával új standardot állított a PlayStation 2/Xbox korszakban, amit azóta is kevés játéknak sikerült elérnie, vagy meghaladnia. A Metal Gear Solid 2 egy bámulatos kalandozás a múltban, amit egy modern konzolosnak is ugyanúgy ismernie kell, mint egy régi veteránnak.


Metal Gear Solid 3:
Ha a Metal Gear Solid 2 a minõségi vörösbor volt, akkor a Metal Gear Solid 3 az elmúlt évtized egyik legütõsebb koktélja, aminél a keverõ maga Hideo Kojima volt. A PS2-es második rész sikerei után Kojima úgy döntött, hogy itt az idõ visszatérni a legendás Big Boss korszakába, a Hidegháború évtizedeire - és ez a drasztikus váltás azt is lehetõvé tette a fejlesztõk számára, hogy maguk mögött hagyják a korábban megszokott hagyományos játékmechanizmusokat. A Metal Gear Solid 3 nagy, szabad, dzsungelben (is) játszódik, és a játékélményt leginkább úgy tudnánk körülírni, hogy a legjobb MGS pillanatok feldúsítva élõvilággal, realista sérülés-rendszerrel és egy alaposan átalakított közelharci rendszerrel. Kihagyhatatlan, felejthetetlen élmény lesz, az szinte biztos.

Metal Gear Solid: Peace Walker: A Metal Gear Solid sorozat sikerei után Hideo Kojima és hatalmas csapata valami egyedit, valami mást szeretett volna elkészíteni: visszatértek hát a harmadik részben elmesélt Big Boss történeti szálra, és úgy döntöttek, hogy itt az idõ egy masszívabb MGS epizódhoz. A Peace Walker eredetileg MGS 5 kódnéven futott, csak késõbb kapta meg a Peace Walker alcímet, és a korábbi részekkel ellentétben missziókra darabolt struktúrával rendelkezik. Ennek megfelelõen tartalmilag igen masszívra sikerült, és több tucat játékórára leköti majd a játékosokat - de nem spórolták ki belõle az izgalmas, érdekes átvezetõ animációkat sem.

Három játék egy csomagban, HD felbontásban, Xbox 360-on achievementekkel, PS3-on trófeákkal - mire vársz még? A csomag előrendelhető a lenti linken, Xbox 360-ra és PS3-ra, ingyenes házhozszállítással!

METAL GEAR SOLID HD COLLECTION ELŐRENDELÉS
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-01-09 01:47:37
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére