Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Electronic Arts akció: 360 és PS3 játékok, kedvezményes áron!

6181
A mai naptól kezdõdõen ismét akció indul - ezúttal pedig az elmúlt évek legjobb Electronic Arts termékei közül lehet majd a készlet erejéig akciós áron vásárolni. Az ár egységes minden lentebb említett szoftver esetében: 5490 forintba kerülnek tehát a játékok PlayStation 3-ra és/vagy Xbox 360-ra egyaránt, méghozzá a készlet erejéig! Ha tehát korábban szeretted volna valamelyik lentebb látható játékot megvásárolni, de nem tartottad elég jónak az árát, vagy más játék jött közbe, akkor most ismét lehet lehetõséged arra, hogy kedvezõ, akciós áron juss hozzá a mûfaj legjobbjaiként számon tartott játékokhoz.Ha a lövöldözõs játékokat kedveled, akkor a CRYSIS 2 (megrendelés: Xbox 360, PlayStation 3) megfelelõ választás lehet számodra: a generáció egyik legszebb grafikájával bíró játék nem csupán izgalmas történetével, de igen érdekes és a sebességre, lendületre alapozó multiplayerével is kiemelkedik a hétköznapi játékok sorából. Xbox 360-on akciós most a MEDAL OF HONOR: a hosszú éveken át pihenõ sorozatot az EA tavaly õsszel támasztotta fel, a végeredmény pedig igen jól sikerült, látványos és élvezetes kampánnyal, és a DICE-ra jellemzõ minõségi multiplayerrel.

Akciódús EA-játékokban a fentieken túl sincs hiány: most kedvezõ áron kapható a MASS EFFECT 2 (PlayStation 3, Xbox 360 - megrendelés), ami a Bioware klasszikus trilógiájának középsõ része. Érdemes lehet ezzel a résszel akár el is kezdeni a kalandot, hiszen a legendás történet idén tavasszal a frissen érkezõ harmadik résszel be is fejezõdik majd. Tartalmas, akciódús szerepjáték komoly döntési szabadsággal, kedvezõ áron. Szintén megannyi díjat és "Év Játéka" jelölést söpört be magának a DEAD SPACE 2 (Xbox 360, PlayStation 3 - megrendelés), ami a legújabb horror-játék a generációban, és egyben a legerõteljesebb is. Itt az akció és a horror nem alázkodik meg egymás elõtt: a játék mindkét aspektusa igen erõteljes maradt, ez garantálja azt, hogy így vagy úgy, de egy percig sem fogunk unatkozni.Akad természetesen akciós Electronic Arts-játék a versenyjátékok, sportjátékok frontján is. Kezdjük az autóversenyzéssel: itt csak azt kell tudni eldönteni, hogy realista megközelítésû, vagy árkádos játékot szeretnél-e vásárolni. A realista NEED FOR SPEED: SHIFT 2 (Xbox 360, PlayStation 3 - megrendelés) nem viccel, ha valósághû élményrõl van szó, nem véletlenül tartják sokan a Forza/GT párosnál is jobbnak azt a vezetési élményt, amit ebben a játékban tálalni tudtak a fejlesztõk. Az árkád vonalon sincs szégyenkezni valója az EA-nek, hiszen a veterán Criterion a NEED FOR SPEED: HOT PURSUIT (Xbox 360, PlayStation 3 - megrendelés) segítségével ismét elképesztõ magasságokba emeli majd adrenalin-szintünket, tartalmas és izgalmas autós kalandot szolgáltatva - méghozzá igen kedvezõ áron! PS3-ra két további sportjáték is elérhetõ: az EA SPORTS MMA és a FIGHT NIGHT CHAMPION egyaránt az adott sportág (MMA/box) szabályait megfelelõen és minõségi módon feldolgozó játékok, amelyek az adott mûfaj kedvelõinek tudnak komoly meglepetéseket okozni. Végezetül Xbox 360-ra akciós a SIMS 3 - vigyázat, a játék totális mértékben magával ragad, és teljesen elveszi szabadidõdet, bármennyi is legyen belõle :)

A játékok akciós, 5490 forintos áron rendelhetõk meg oldalunkon, vagy megvásárolhatók személyesen üzletünkben - az akció a készlet erejéig tart! Kellemes vásárlást, jó szórakozást kívánunk!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-01-06 13:23:27
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére