Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető a Street Fighter X Tekken!

1494
A Capcom és a Namco Bandai tavaly valami olyat jelentettek be, ami egy évtizeddel ezelõtt egyenesen elképzelhetetlen lett volna. A két nagy rivális sorozat, a két dimenziós bunyózás császáraként elismert Street Fighter, és a 3D legnépszerûbb versenyzõje, a Tekken két közös fejlesztést is kapott. Az egyiket a Namco csapata csinálja, "Tekken X Street Fighter" címen, a fejlesztés során pedig a Street Fighter csapata bunyósai kerülnek majd át a három dimenziós ringbe.Ez még csak korai stádiumban jár, és valamikor jövõre fog megjelenni - a Capcom csapata által készített Street Fighter X Tekken azonban már tavasszal meg is érkezik majd az európai boltok polcaira. Az SfxT-ben a bunyó maradt két dimenziós, a Tekkenes harcosok tehát eddig még nem látott módon és stílusban mutathatják meg azt, hogy még egy új környezetben is könnyedén megállják a helyüket! Nézzük, mit várhatunk a 360-ra és PS3-ra készülõ játéktól!


  • Négyfõs összecsapások a leghíresebb Street Fighter és Tekken harcosokkal! Az SFxT tag bunyózást kínál, több mint negyven választható karakterrel. A már megszokott, híres szereplõk (Paul, King, Kazuya, Ryu, Ken, Sagat, stb) mellett most egyedibb harcosok (mint például a játszható formában elõször megjelenõ Poison) is megjelennek a ringben - a játékban pedig a kombó közepén aktívan kihasználhatod a párod támadásait is. Minden bunyó akkor ér véget, ha bármelyik harcos meghal - így érdemes kicserélni az aktív karaktert akkor, ha látod, hogy kevés az életereje!
  • Csúcsminõségû grafika a Capcom stúdiójából: A Street Fighter X Tekken grafikája emlékeztethet a Street Fighter IV-re, hiszen valamelyest annak stílusában készült el - de a fejlesztõk az elmúlt két évben sok komoly változtatást, bõvítést eszközöltek a grafikában, hogy folyamatosabb, folyékonyabb legyen a játék. A Tekken harcosait egyedi, látványos formában láthatjuk viszont a játékban, a grafikus motor pedig már négy karaktert is tud egyidejûleg kezelni. Az idõtlen grafikának és a páratlan effekteknek köszönhetõen a játékot a fiatalabb és az idõsebb játékosok egyaránt élvezhetik majd!
  • Online funkciók, 2012-es színvonalon! A Street Fighter X Tekken az SFIV továbbfejlesztett online netkódját használja fel, és ennek megfelelõen a mûfaj minden elvárásának maradéktalanul megfelel. Ez pedig azt jelenti, hogy van spectator mód, ahol láthatsz másokat harcolni, van online training szoba, hogy tudj a barátaiddal gyakorolni, van replay mód, hogy megnézhesd a legjobb meccseket, és persze a virtuális ranglétrán is elkezdhetsz menetelni. A tulajdonságokat módosító gemek gyûjtsével és használatával pedig mindig okozhatsz majd meglepetéseket az ellenfeleidnek!


A Street Fighter X Tekken egy igazán nagyszerû és élvezetes verekedõs játék, ami a mûfaj minden elvárásának maradéktalanul megfelel - és egy olyan egyedi, példátlan crossovert hozott össze, amire korábban senki nem számított. Mindegy, hogy a Street Fighter-t, vagy a Tekken-t kedveled, ezt a játékot egész egyszerûen nem lehet kihagyni! A játék már elõrendelhetõ nálunk, méghozzá ingyenes házhozszállítással!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-01-02 13:33:11
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére