Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető a Mass Effect 3!

3194


A Bioware híres trilógiája tavasszal a végéhez ér. A történet még 2007-ben indult hódító útjára PC-n és Xbox 360-on, azóta pedig a játék nem csupán multiplatformmá vált (a harmadik rész már PlayStation 3-ra is meg fog jelenni), hanem egy csomó változás is történt a játékok és a stúdiók frontján. A világ felgyorsult, a Bioware gazdát cserélt - immáron az EA részéként készítik játékaikat -, és a folytatás is egy pörgosebb, akciódúsabb játék volt: a harmadik Mass Effect folytatja ezt a tendenciát. A március elején érkezo Mass Effect 3-ban Shepard végre befejezi azt a harcot, ami immáron magát a Földet fenyegeti!  • Továbbfejlesztett grafikus motor: A Mass Effect 3 minden eddiginél szebben mutat, a jelenlegi konzolok képességeit maximálisan kihasználja. Látványos összecsapásokat kapunk majd, amiben az általunk irányított szereploinek specialitását kihasználva több különbözo módon gyozhetünk majd. A Mass Effect 3 hatalmas tuzharcokat, látványos és emlékezetese jeleneteket, és szívszorongató átvezeto animációkat tartogat a játékosok számára!
  • Bemutatkozik a multiplayer! A Mass Effect elso két részében még csak szigorúan egyedül lehetett kalandozni a játék világában - a fejlesztok most úgy döntöttek, hogy itt az ido arra, hogy végre többen is vállt vállnak vetve harcoljanak az idegenek ellen. A Bioware Montreal által elkészített co-op pályák nem helyettesítik a kampányt, hanem inkább kiegészítik azt, egyedi kihívásokkal és saját karakterekkel. A legsikeresebb játékosok saját befejezésük minoségén is javíthatnak majd, így jutva el akár a legjobb megnyeréshez!
  • Ahány játékos, annyi Shepard! A Mass Effect sorozat egyik meghatározó tulajdonsága eddig is az volt, hogy ahány játékos, annyi Shepard: szabadon kialakított fohosünk döntéseit mi hozhattuk meg, így egy személyre szabott kalandban vehettünk részt. A Mass Effect harmadik részében továbbra is lehetoségünk lesz arra, hogy a felmerülo szituációkat a saját vérmérsékletünknek és viselkedésünknek megfeleloen oldjuk meg - így ahány játékos, annyi egyedi élmény, annyi különbözo kaland!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-12-28 16:54:59
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére