Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető a Final Fantasy XIII-2!

1424


A Square Enix tavaly igen nagy dobással rukkolt elo: megjelentette a nagy vihart kavaró, gyönyöru látvánnyal, izgalmas harcokkal, és a kérdéses minoségu sztorival bíró Final Fantasy XIII-at. A csapat nem sokat teketóriázott azóta, és a Tri-Ace veterán fejlesztoinek segítségével egybol neki is állt egy folytatásnak, ami a rajongók és a kritikusok összes problémáját és kérését orvosolta: most már egy jóval nyitottabb, jóval tartalmasabb, jóval izgalmasabb játékot kaptunk, ami Xbox 360-on és PlayStation 3-on ismét egyaránt elérheto lesz. A játék megjelenése nagyon közel van: Japánban már megjelent, európai megjelenése pedig 2012 február elején lesz esedékes. Nézzük, hogy mit várhatunk a játéktól!  • Kibovített játékmenet, opcionális tartalmakkal: A Final Fantasy XIII-2 hatalmas mennyiségu opcionális tartalmat kínál a játékosok számára. Megannyi mellékküldetés vár majd ránk, megannyi felfedezésre váró zóna. A játékban immáron elkaphatjuk a szörnyeket, akik mellettünk harcolnak majd, és fejleszhetjük is oket. Bejárhatunk egy rejtélyes zónát, ahol tér és ido eltunik - itt hatalmas extra tartalom és új befejezések is várnak ránk!
  • Élettel teli városok: A Final Fantasy XIII-ból sokan hiányolták a nagy városokat és a szereploket, akikkel beszélgetni lehet, akiktol küldetéseket kapunk. A fejlesztok ezt a hiányosságot most kijavították, és megannyi szereplovel tudunk kommunikálni, akik adott esetben nem csak beszélgetnek velünk, de extra küldetéseket is adnak majd. A XIII-2 világa élobb, mozgékonyabb, mint elodje volt!
  • Továbbfejlesztett harcrendszer: A Final Fantasy XIII sikeres és sokak által kedvelt dinamikus harcrendszere a folytatásban visszatér, de most még több lehetoségünk lesz a harcok alatt arra, hogy az események kimenetelét befolyásoljuk. A filmszeru támadások során a megfelelo gombok lenyomásával bónusz sebzést vihetünk be, a befogott szörnyekkel és az átdolgozott fejlesztési rendszerrel pedig még több taktikai lehetoség nyílik majd meg elottünk.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-12-27 09:59:10
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére