Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


2011 Karácsonyi vásárlási tanácsadó: Mozis, képregényes játékok

2109
Elérkeztünk a 2011-es karácsonyi játékvásárlsi tanácsadónk második részéhez. Ezúttal olyan népszerû játékokról lesz szó, amelyeket bátran lehet ajánlani a 12-16 éves tinédzser korosztály számára - õk azok ugyanis, akik a játékok alapját képezõ képregények vagy mozifilmek történetét, szereplõit ismerik, szeretik. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a lentebb felsorolt játékok bármelyike ne lenne megfelelõ ajándék az idõsebb játékosok számára is: minden csak attól függ, hogy az adott karaktert, szériát ismeri-e az, akinek az ajándékot szánjuk. Ezeknek a játékoknak a legfõbb ereje ugyanis abban rejlik, hogy a kedvelt szuperhõsök vagy akcióhõsök bõrébe bújhatunk - ha tehát nem ismerjük a szereplõket, akkor az élmény is csorbulhat picit. Természetesen kivételek, mint mindenütt, itt is akadnak: az idei év legjobb játékainak egyike ezúttal a Batman: Arkham City volt, amelyet minden, az akció-lopakodás stílust kedvelõ játékos élvezni fog majd, függetlenül attól, hogy ismeri, szereti-e Batmant magát. Kezdjük is a csemegézést - jó játékot, kellemes vásárlást kívánunk!

>> LEGO JÁTÉKOK
ELFOGYOTT 9490/9990 ft.- (PS3/360) 4,900 ft.- (PS3)

A LEGO-t talán senkinek nem kell bemutatni, hiszen sokunk gyermekkorát kisérte végig a kreatív játék, amiben egy adott darabszámmal bíró szettbõl újra és újra más és más világokat, építményeket hoztunk létre. A LEGO sorozat nagyon sokáig tartotta a távolságot a videojáték-ipartól, néhány évvel ezelõtt azonban különös párosítás született: létrejött az elsõ LEGO témájú játék, amiben egy népszerû mozifilmbõl született LEGO-sított verzió. Ez a kombináció úgy látszik, bevált: a LEGO-t fejlesztõk jó humorral, ügyes pályatervezéssel és egy nagy adag szeretettel érték el azt, hogy a LEGO Star Wars, LEGO Harry Potter, LEGO Indiana Jones és a többi hasonló típusú játék nem csupán a LEGO témát kedvelõ vagy az eredeti alapmûveket ismerõ rajongók nagy kedvenceivé váljanak, hanem bármely játékos számára kellõ szórakozást nyújtsanak. Nincs ez másképp a legfrissebb LEGO játékokkal sem: sok-sok humorra, vicces átvezetõ animációkra, jól játszható kalandokra kell számítani azoknak, akik egy ilyen játékba befektetnek. Az idei szezon meghatározó slágere ezen a fronton a LEGO Karib-Tenger Kalózai volt, ahol a humor kifejezetten erõsre sikeredett, és az egész család jól szórakozhatott a játékkal - de nem kell szégyenkeznie a friss LEGO Harry Potter: Years 5-7-nek sem. Bár a kései Harry Potter filmek hangulata egyre sötétebb, a LEGO karaktereknek sikerült megõrizni valamit a játékosabb, vidámabb hangulatból: ez pedig kétség kívül jót tett a sorozatnak. Ha pedig Batmanre van szükség, akkor itt a LEGO Batman, ami szintén egy jól játszható, érdekes darabja a LEGO videojátékos kínálatának. De ha már Batman került szóba...

>>BATMAN: ARKHAM CITY
Az idei év egyik legjobb játéka az októberben megjelent Batman: Arkham City lett. A Rocksteady Studios egyedi és különleges fejlesztése a 2009-es Arkham Asylum utódja - az a játék megmutatta, hogy van létjogosultsága a minõségi, igazán ütõs szuperhõsös játékoknak, az Arkham City pedig bebizonyította azt is, hogy a lehetõ legjobb, legdrágábban elkészített minõségi játékok klubjába is be lehet még lépni. Az Arkham City hatalmas bejárható területével, Batmanes hangulatával, remek szinkronhangjaival (Mark Hamill Jokerje ismét fergeteges lett), továbbfejlesztett, még mindig elsõ osztályú harcrendszerével garantálja, hogy a játékosok a végigjátszás hosszú órái alatt egy percig sem unatkozzanak. A Batman: Arkham City nem tartalmaz multiplayert, de cserébe hosszú hetekre, hónapokra köthet le: több száz elrejtett mini-feladvány, rejtvény, kihívás, és több nehézségi fokozat, mellékküldetések, végül pedig egy még nehezebb New Game+ vár az elszánt játékosokra. Az Arkham City most már nem csak Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra kapható, hanem PC-re is: gyakorlatilag bárkinek ajánlható ajándékba, aki szereti az akciójátékokat, Batmant, úgy általában a képregényeket - vagy csupán egy élvezetes, fergeteges hangulatú játékra vár.


>>MOZIS ADAPTÁCIÓK, STAR WARS JÁTÉKOK TINIKNEK
8,250 ft.- (PS3/360) 5,490 ft.- (PS3)

Természetesen akadnak az idei évben szép számmal más "filmbõl játékot" próbálkozások is: itt általában arra kell nagyon figyelni, hogy ezek a játékok az adott mozifilmek rajongóinak készültek. Ez azt jelenti, hogy ha a kiszemelt tinédzsernek tetszett a mozifilm, esetleg többször is megnézte, vagy csak szimplán szeretne játszani is a játékkal, ami a filmhez készült, akkor a lenti játékok tökéletes választások. A DC Universe frontján idén a Green Lantern, a Zöld Lámpás mozifilmje került a vászonra: különös humorával és egyedi látványvilágával szép számú rajongót szerzett magának Ryan Reynolds új filmje, és a játék is hasonló babérokra tör, azzal a nagy különbséggel, hogy itt már a legendás képességek közül többet is aktívan használhatunk. Irány a Marvel univerzum, újabb fiatal hõssel: a Thor mozifilm az év legjobb ilyen jellegû mozija volt, így várható volt, hogy a játékváltozat is megérkezik majd, amiben minden tinédzser átélheti majd, hogy milyen lehet a Viharok Istenének lenni. Az utolsó komoly Star Wars játék is jó választás lehet a Fa alá: a Star Wars Force Unleashed II elképesztõ minõségû fénykardozást és ugrándozást kínál a játékosok számára - a második részben ismét az Apprentice soha nem pihenõ bõrébe bújhatunk majd bele. Kicsit túlságosan is komolyra fordult itt a hangulat, így vessünk is egy pillantást a kevésbé agresszív szoftverek felé!

>>MOZIS, TÉVÉS ADAPTÁCIÓK FIATALABB JÁTÉKOSOKNAK
8,990 ft.- (Xbox 360-Kinect) 6,990 ft.- (PS3)

Vannak békésebb hangulatú "moziból/sorozatból játékot" szoftverek is, ahol nem a haragos isteneket vagy elképesztõ képességû szuperhõsöket irányítjuk - ezeket a játékokat leginkább a fiatalabb játékosok fogják szeretni. Itt is él az aranyszabály, hogy a játékok élvezeti értéke alaposan megnövekedik, ha a kiszemelt ismeri, szereti azt a filmet vagy sorozatot, amibõl a játék készült. A legfrissebb kalandjáték a Tintin: mászkálás és ugrándozás nem volt még ennyire kellemes, hangulatos, frissítõ jellegû, mint ezúttal - az alapanyag pedig ugyebár a legendás Tintin név legújabb, alaposan átdolgozott verziója. A tavalyi év nagy pozitív meglepetése volt a Toy Story 3 játékverziója: a népszerû mozi-trilógiát követõ videójáték roppant pozitív fogadtatásban részesült mind a játékosok, mind a kritikusok részérõl: az eredmény egy jól játszható, izgalmas, az eredeti alapanyag színvilágát és stílusát felhasználó videójáték lett. Friss megjelenéssel zárjuk a sort: a Sesame Street: Once Upon a Monster kellemes minijátékgyûjtemény a Szezám Utca lakóival, ami csak és kizárólag a Kinect-el (Xbox 360-as mozgásérzékelõ kamera) használható: a fiatalabb játékosok és az egész család jól szórakozhat majd ebben az igen aranyos, szerethetõ stílusú játékban - karácsonyra éppen ezért tökéletes ajándék lehet a fiatalabb gyermekek számára.

Hamarosan a felnõtteknek szóló, akcióval és lövöldözéssel alaposan ellátott stílus gyöngyszemei közt válogatunk majd a sorozatunk következõ részében- addig is kellemes vásárlást, jó játékot kívánunk mindenkinek!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-11-30 18:39:30
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére