Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


2011 Karácsonyi vásárlási tanácsadó: Sportjátékok

2166
Természetesen az idei évben sem maradhat el a karácsonyi ajándékvásárlási tanácsadó sorozatunk - ezúttal pedig terveink szerint a legfrissebb slágerjátékok és a jól bevált, már korábban megjelent termékek közt egyaránt csemegézünk majd. A sorozat ezúttal négy jól elkülöníthetõ részre osztható: az elsõ részben a kortalan, kicsiknek és nagyoknak egyaránt jól játszható, agresszió és brutalitás nélküli sportjátékokról számol be. A második részben picit variálunk a témát illetõen, és a tinédzsereknek szóló játékokat mutatjuk be: itt már az erõszak visszafogottabb formában megjelenhet, és persze itt lesz szó a sok mozifilmbõl vagy képregénybõl készült játékokról is, hiszen ez érdekelheti a fiatalabb, de már más érdeklõdéssel bíró játékosokat. A harmadik részben a felnõtteknek vagy érettségizõknek szóló játékokat mutatjuk majd be - itt már nincsenek tabuk, lövöldözés és bunyó egyaránt szerepelhet a játékokban. Végezetül negyedikként a Kinect és a PlayStation Move rendszerek legnépszerûbb, legjobb szoftverei közül csemegézünk: ez egy kortalan szórakozás, amelyet rendszeresen ûzve fittek és egészségesek lehetünk, így szintén az egész család számára hasznos lehet majd. Jó szórakozást és kellemes vásárlást kívánunk!

>> FOCIS JÁTÉKSZOFTVEREK:

11,490 Ft.- ( PS3 / 360 ) 3,490 Ft.- (PS3) 5,990 Ft.- (PS3) 10,500 Ft.- (360 / PS3)

Ki ne szeretné a focit? A videojátékok világában az a szerencsés helyzet adódik minden évben, hogy két rivális széria - a Pro Evolution Soccer és a FIFA - versenyez a rajongók kegyeiért az évente megjelenõ részekkel. Mindig az aktuális csúcsminõséget képviselik ezek a játékok, amelyeket egyaránt játszhatunk egyedül, gép ellen, vagy épp több kontrollerrel egy tévén, de lehetõség van az online játékra is más játékosok ellen. Az idei évben a legnagyobb fejlõdésen a FIFA 12 esett át: alaposan átdolgozták az animációkat, hogy élethûbb passzokat, szereléseket, eséseket és gólokat láthassunk. Az eredmény fergetegesen jó lett - a FIFA 12 így akkor is megfelelõ választás lehet, ha valamelyik korábbi évben már megvásárolták a FIFA aktuális epizódját: a fejlõdés valami hihetetlen lett - és a játék magyar szinkront is tartalmaz! Elõfordulhat az is, hogy a kiszemeltünk nem kedveli a FIFA-t, és inkább a Pro Evolution Soccer szériát szereti: ebben az esetben itt van a 2012-es rész abból a játékból is, ami kellemes szórakozást nyújthat azok számára, akik a focit inkább a játéktermi, árkádos hangulat és a pörgõs játékmenet miatt kedvelik. Alternatívának persze mindig lehet választani korábbi játékokat is, amelyek legnagyobb elõnye fõleg a kedvezõ ár - a PlayStation 3-as FIFA 11, vagy éppen a világbajnokságot kedvelõk számára a FIFA 10 World Cup, amelyek egészen mostanáig egy remek alternatívát nyújtanak a modernebb focis megjelenésekkel szemben. Ráadásul mindezt kedvezõ áron!

>> AUTÓVERSENYES JÁTÉKSZOFTVEREK:

       
10,990 Ft.- (PS3/360) 8,990 Ft.- (PS3 / 360)


Irány az autókázás és a versenyzés frontja: néhány évvel korábban még igen ritkán jelentek meg igazán minõségi autóversenyes játékok, és mind PlayStation 3-on, mind Xbox 360-on (vagy elõdeiken) éveket kellett néha várni egy-egy igazán jó játékra. Azóta szerencsére már más idõk járnak: minden mûfajban - legyen szó Forma 1-rõl, ralliról, utcai versenyzésrõl, tuningolásról - akadnak remek és hosszú heteken, hónapokon át játszható játékok: most ezek között fogunk csemegézni. Itt van például a Forma 1, amelyet talán hazánkban senkinek nem kell bemutatni. A Száguldó Cirkusz legutóbbi szezonját feldolgozó Forma-1 2011 a Codemasters veterán fejlesztõinek legújabb játéka, akik a tavalyi sikerek után most tovább finomítottak a játékon, hogy egy teljesen egyedi, minõséig Forma 1-szoftver kerüljön a Karácsonyfa alá az idei évben. Sikerrel jártak, az F1 2011-es része pedig élvezetes és roppant tartalmas játék, amit a sportág rajongói hosszú, hosszú idõn át nyúzni fognak, legyen szó akár az egyjátékos módról, vagy éppen az online multiplayerrõl. Ha tudjuk, hogy a kiszemeltünk szereti a Forma 1-et, akkor ez megfelelõ ajándék lesz számára. Ha azonban inkább a ralli érdekli? Akkor sem kell csüggedni: idén jelent meg az elmúlt néhány év legfergetegesebb ralisport játéka, a DIRT 3. Korábban a megboldogult Colin McRae Rally-ként ismerhettük a játékot, a névváltoztatás óta azonban igen sok fejlõdésen esett át: fergeteges látvány, élvezetes versenyek, tökéletesen kézreálló irányítás jellemzi a játékot - a kritikusok és a játékosok pedig egyaránt odáig voltak ezért a szoftverért a megjelenéskor. Mielõtt más vizekre eveznénk, nem mehetünk el szó nélkül a legnagyobb autóversenyes megjelenés mellett: ez pedig az idei Forza Motorsport 4. Hatalmas magyar közösség, online játékmódok tömkelege, szabadon festhetõ és állítható autók, több száz elérhetõ kocsi - mi kell még? Tartalmas egyjátékos üzemmódjával és online lehetõségeivel a Forza 4 tökéletes ajándék lehet, amivel bárki hosszú hónapokon, akár éveken át is eljátszhat majd. Alternatívaként felmerülhet a tavalyi Forza Motorsport 3 - ez a játék még most is komoly tartalommal, gyönyörû látvánnyal bír, és a Forza 4 funkcióinak jelentõs része itt mutatkozott be. Verseny-játékokból tehát biztos nem lesz hiány - de mi történik akkor, ha az ajándékozott ki nem állhatja a kocsikat? Nos, csüggedni akkor sem szabad!

>> EGYEBEK, MINIJÁTÉK-GYŰJTEMÉNYES SZOFTVEREK

4,990 Ft.- (PS3) 9,990 Ft/10,490 Ft.- (360/PS3)


Ha sem a foci, sem az autóverseny nem jön be, akkor érdemes lehet elgondolkozni valamilyen más sportágon, vagy egy gyûjteményen. PlayStation 3-as ajánlatunk ezúttal a Virtua Tennis 09 - a roppant kedvezõ áron kínált szoftver a SEGA népszerû, évtizedes múltra visszatekintõ tenisz-játéka, ami fergetegesen jó játékélményt nyújt minden játékos számára. Nem számít, hogy tisztában vagyunk-e a szabályokkal, vagy követjük-e a sportág eseményeit, a Virtua Tennis pörgõs, jól kialakított meccseit élvezni fogjuk: és ez a játék legnagyobb erénye, a látványos grafika mellett, természetesen. Ha a tenisz sem megfelelõ, akkor itt az idõ, hogy minijáték-gyûjteményekhez forduljunk: a családi összejövetel legnagyobb kedvencei lehetnek ezek a játékok, amiben mindenki megtalálhatja a neki megfelelõ játékmódot vagy versenyszámot. Xbox 360-as fronton csak és kizárólag Kinect (a kontroller nélküli irányítást lehetõvé tevõ kamera) által irányítható a Kinect Sports Season 2, amiben új sportok és új minijátékok várják az edzésre, versengésre felkészült játékosokat. Akad itt minden, amire szükség lehet: golf, darts, baseball, síelés, tenisz, amerikai foci. Minden sportágban más mozdulatok és más feladatok várnak ránk! Mind Xbox 360-on, mind PlayStation 3-on elérhetõ (Kinect/PS MOVE kiegészítõt igényel!)a MotionSports Adrenaline, ami egy jóval izgalmasabb alapszituációt nyújt: a lényeg, hogy minden minijáték valamilyen szempontból extrém-sport legyen. Vadvízi evezés? Kiteboarding? Akrobatikus ejtõernyõzés? Mountain bike-túra? Itt minden megtalálható, ami a valóságban kifejezetten veszélyesnek számítana, a tévé elõtt ülve azonban legfeljebb izgalmas, de biztonságos szórakozást jelent. A MotionSports Adrenaline azért is jó ajándéknak, mert nem csupán szórakoztató, de egyben mozgásra buzdító játék, amivel játszva garantált, hogy nem punnyad senki a tévé elõtt, hanem alaposan megmozgatja magát a PS Move vagy a Kinect mozgásérzékelõ irányítása miatt!

Hamarosan folytatjuk sorozatunkat - legközelebb a platformjátékokat és a mozis, képregényes videojátékokat vesszük szemügyre: fókuszban a 12-16 éves korosztály!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-11-24 14:56:34
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére