Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Jövő héten jön a Halo CE: Anniversary!

926
A Halo nem csupán egy videojáték. A Halo széria - és foleg a legelső, még az Xbox-ra megjelent alapjáték - egy élő, lélegző legenda, ami a konzolos lövöldözős játékok zsánerét életre keltette, és önálló, valóban a saját lábán megálló stílust hozott létre. A Halo-t sok minden miatt lehet szeretni: lehet imádni a hangulatos, valódi ügyességet és kitartást kívánó egyjátékos kalandja miatt, amiben tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha egy invázió kellos közepébe csöppentünk volna, akárcsak Master Chief. Lehet szeretni egyedi, a science-fiction stílusra jellemzo színvilággal rendelkező látványa miatt, és a sok-sok kiegészítő regény, rajzfilm, novella miatt, ami megadja az alaphangulatot a Halo univerzum élvezetéhez. És lehet élvezni a hosszan tartó, csak a legnagyobb klasszikusokhoz hasonlítható többjátékos módjai miatt: klánok százezrei alakultak, játékosok milliói játszanak valamilyen Halo multiplayert ebben a pillanatban is: ez pedig hatalmas fegyvertény egy olyan világban, ahol egy egészen más stílusú FPS a piacvezető. A Halo éppen ezért már egy évtizede meghatározó FPS sorozata a konzoljátékok világának: éppen eljött tehát az idő egy felújításra, egy remake-re. Ez pedig az Xbox 360-exkluzív Halo: Combat Evolved Anniversary Edition.


  • Régi és Új: éld át a kalandot eredeti formájában és felújított grafikával: a Saber3D speciális grafikus motor segítségével az eredeti Halo: Combat Evolved kalandja ezúttal 720p-s grafikával jelentkezik, a jelenlegi generáció grafikai elvárásait pedig lazán és könnyedén hozza így a játék - de a veteránok egyetlen gombnyomás segítségével átválthatnak a régi, eredeti grafikus engine 720p-s változatára is: így megnézhetik, hogy hogyan is nézett ki tíz évvel ezelott az adott helyszín! Természetesen a felújított grafikát feljavított, a leheto legjobb minoségben rögzített új hanganyagok is követik: az élmény így audióvizuális szempontból felejthetetlen lesz ezúttal is!
  • Tartalmas, a legjobb pályákat összehozó multiplayer: A Halo:Combat Evolved Anniversary Edition nem csak azt teszi lehetové, hogy a barátaiddal együtt játszd végig a felejthetetlen elso rész kampányát, de egy teljesen egyedi multiplayer játékmódot is kínál. Ebben a Halo: Reach pompásan mutató grafikus motorját használó módban hat klasszikus pálya (három az elso, három a második Halo játékból) felújított, grafikailag alaposan felturbózott változata lesz játszható egy rakás különbözo játékmódban - és bekerül a Reach-ben debütált pályaszerkeszto is. A Halo:CE Anniversary tehát folytatja az elodök hagyományait, és tartalmas, hónapokon át játszható multiplayert kínál, ami mufajában bizony a legjobbak közé tartozik, millió meglepetéssel és emlékezetes pillanatttal!
  • Egy Halo mindenkinek: veterán és új játékosoknak egyaránt! A Halo: Combat Evolved egy játék-történelmi mérföldko, amit akkor is érdemes kipróbálni, megvásárolni, ha akkoriban esetleg kimaradt volna: a játékmenet még most is megállja a helyét az intelligens, minden helyzetben másképp reagáló ellenfeleknek köszönhetoen. A Halo-veteránok tudják, hogy minden egyes pályán más és más kalandokat élhettek át - és ez az új végigjátszáskor nem maradt változatlan: soha nem lehet tudni, hogy milyen trükkel próbálnak túljárni az eszünkön a szörnyek! A Halo:CE Anniversary tartalmilag is abszolút rendben van: egyjátékos kampány mellett van még co-op játékmód és tartalmas, kompetitív módon játszható multiplayer is - és visszatér a hordákban támadó szörnyekkel operáló Firefight is!
Már nem is kell túlságosan sokat aludni ahhoz, hogy a Halo: Combat Evolved Anniversary kiadásával játszhass. A legenda november tizenötödikén fog újjászületni, csökkentett áron, csak és kizárólag Xbox 360-on: és természetesen a Konzolok Szervize a már megszokott módon az előrendelőinek ingyenes házhozszállítást kínál ajándékba, így nem cask pénzt, de időt is megspórolhatsz majd, ha nálunk rendeled elő a játékot. Ideje leporolni a tíz éve használt fegyvereket és a legendás sisakot: hamarosan ismét Master Chief bőrébe bújhatunk!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-11-09 13:34:20
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére