Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Hamarosan jön a Modern Warfare 3! Előzetes, előrendelési akció

1477
A Call of Duty sorozatot egészen biztosan nem kell senkinek bemutatni, aki szereti a belsonézetes lövöldözos játékokat. A sorozat eredetileg nem tartozott a legnépszerubbek közé - bár rétegjátéknak sosem volt nevezheto -, mert a piac igencsak telítve volt a sok-sok Második Világháborús játékkal. Ez a trend aztán szépen lassan el is múlt, a Call of Duty fejlesztoi pedig úgy döntöttek, hogy eljött az ido valami drasztikus irányváltozásra, és búcsút is vettek a történelmi idoszaknak. 2007-ben jelent meg a Modern Warfare, ami a jelenlegi generáció egyik fordulópontja volt. A játék azonnal a legnépszerubb fps lett a multiplayer csatározások frontján mind Xbox 360-on (a frissen megjelent Halo 3-at is leelozte a játékosok számában), mind PlayStation 3-on (ahol nem is volt akkoriban túlzottan sok riválisa). A többi már "történelem": az Infinity Ward és a Treyarch csapata évente váltakozva hoztak újabb és újabb részeket, a tavalyi Black Ops pedig minden elképzelheto rekordot megdöntött - és csak egyetlen egy játéknak van esélye arra, hogy ismét a legnépszerubb lövöldözos multiplayer szórakozás legyen a konzolok és a pc-k világán: ez pedig a Call of Duty: Modern Warfare 3.


A Call of Duty: Modern Warfare 3 a második rész után játszódik, így történeti szempontból ismét a Harmadik Világháború kitörését és az Orosz Föderáció invázióját élhetjük át: a seregek immáron egyidejuleg támadják Európát és az Amerikai Egyesült Államok területét is. Az invázió megállíthatatlannak tunik - de az általunk vezetett elitalakulat változatos feladatokon keresztül próbálja meg a fontos katonai célpontokat kiiktatni, a kulcsfontosságú területeket elfoglalni - és ha úgy adódik, még egy atomtámadástól is megmenthetjük majd az ártatlanokat: erre persze most még nem vehetünk mérget, de ki tudja...

A Modern Warfare 3 minden szempontból a második MW továbbfejlesztett változatának számít. A grafikus motor idén is sok-sok apró fejlesztésen esett át, hogy továbbra is hihetetlenül látványos, pörgos, és emlékezetes akciókban vehessünk részt: a fejlesztok igérete szerint a 60fps-es képfrissítés végig megmarad a játékban, ami még mindig a jelen generációs Call of Duty játékok védjegyének számít. Természetesen az egyjátékos kalandok mellett ezúttal is szerepel a co-op, mint választható játékmód - és a népszeru trendeknek megfeleloen az ellenfelek megállíthatatlanul özönlo seregét ("Horda", vagy "Firefight", ahogy más játékokban megismerhettük ezt a játékmódot) is megpróbálhatjuk feltartóztatni legjobb tudásunk szerint: és ezt is játszhatjuk egyedül, vagy csapatban. De a Modern Warfare sorozat nem csak a látványos, felejthetetlen pillanatokkal kecsegteto egyjátékos kalandja miatt ilyen népszeru, hanem a hosszú hónapokra, évekre leköto multiplayere miatt. Amiben szintet lépünk, ahol folyamatosan új fegyvereket és lehetoségeket érünk el, és egyre jobban memorizáljuk a pályákat, a jó kis kempelo pozíciókat, és egyre ügyesebben használjuk eszköztárunkat a túléléshez. Az Infinty Ward tanult az elodök hibáiból, és alaposan átformálta a multiplayer játékmódot, hogy 2011-es színvonalat kínálhassanak nekünk.

A Killstreak rendszernek búcsút vehetünk a multiplayer játékmódban: immáron helyét a "pointstreak" veszi át, ami hasonlóan mûködik, mint a korábbi rendszer, azzal a különbséggel, hogy immáron beleszámít ebbe az összes objektíva teljesítése is (tehát például zászlók megszerzése, célterület elfoglalása vagy megvédése, stb.) - így a játékosok jobban motiválva lesznek arra, hogy ne csak egymásra vadásszanak, hanem a kitûzött célt is próbálják elérni hõsükkel. Távozik a korábban látott szintlépõs/perkes szisztéma, és immáron az általunk választott fegyver fejlõdik a karakterünkkel, és kap megnövelt stabilitást, precizitást, sebzést - és adott esetben új képességeket. A csapat szeretné jobban kiegyensúlyozni ezeket, hogy ne forduljon elõ az, hogy egy veterán játékos behozhatatlan elõnyre tegyen szert a kezdõkhöz képest. Természetesen a már megszokott népszerû játékmódok mellett egy rakás új multiplayeres játékmód is bemutatkozik majd a Modern Warfare 3-ban: ilyen a Kill Confirmed, a Team Defender, a One in the Chamber vagy a Gun Game - az tehát már most látszik, hogy a fejlesztõk minden idõk legtartalmasabb Modern Warfare játékával készülnek, amivel szinte korlátlan ideig lehet majd szórakozni, ha rákap az ember.


A Call of Duty: Modern Warfare 3 a konzolgeneráció minõségi csúcsát képviseli: nem csak a legszebb, a legizgalmasabb, vagy a legtartalmasabb lövöldözõs játékról van szó, de a legnépszerûbbrõl is: ez pedig garantálja azt, hogy a játékosok fél évvel a megjelenés után is több millió ellenféllel találkozhatnak online - ez pedig igen nagy szó abban a korszakban, amikor sok kisebb játék online módja válik játszhatatlanul üressé néhány hónappal a megjelenés után. A Modern Warfare 3 PC-re, PS3-ra és 360-ra egyaránt megjelenik, méghozzá november hetedikén - elõrendelõink pedig ajándék pólót (S,M,L,XL méretben) vagy ingyenes házhozszállítást kapnak tõlünk ajándékba, és egy 20%-os egyszeri vásárlási kedvezményre feljogosító G4G kuponnal is kedveskedünk nekik!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-11-03 11:31:27
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére