Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Batman: Arkham City előzetes, exkluzív DLC előrendelőinknek!

3047
A Rocksteady Studios csapata 2009-ben megmutatta, hogy hogyan kell minõségi szuperhõsös játékot készíteni. Batman karaktere talán mindenki által ismert, aki egyszer is találkozott valamelyik mozifilmmel, esetleg látta valamelyik rajzfilmsorozatot, vagy olvasta a hazai piacon is megjelent képregények valamelyikét. Batman a bûn elleni harc jelképe, aki azonban sosem öl. Ha kell, agresszív, ha kell, finom: detektív elmével áll minden felbukkanó feladathoz és rejtélyhez, és a gazdag háttér miatt rakás eszköz áll rendelkezésére a rosszfiúk elleni harcban. Az Arkham Asylum egy akció-kaland hibridben megmutatta, hogy milyen egy, az Év Játéka címre pályázó igazi adaptáció: a folytatás ezúttal nem egyetlen zárt helyszínen játszódik, hanem egy igen nagy területen, Arkham City-ben.Az Arkham City immáron nem egy kötött, szigorú szabályok szerint játszott akció-kalandjáték, hanem egy jóval komolyabb, hatalmas méreteket öltõ sandbox akciójáték. Arkham City gyakorlatilag egy hatalmas negyed a város szívében, amelyet teljes egészében a korábban még elmegyógyintézetben tartott rabok és furcsa egyének (Joker, Kétarc, Pingvin, stb) tartanak irányításuk alatt - hétköznapi emberek itt már nem igazán vannak. Hatalmas, lerobbant épületek, folyamatos bandaháború, viharos idõjárás: egy ilyen közegbe csöppen bele Batman, akinek egy igen komoly rejtélyt kell megoldania - egy olyat, aminek sikerén a saját rejtett identitása is múlik majd! Az Arkham City továbbfejlesztett grafikus motorral bír, az eredmény pedig egy minden eddiginél szebb sandbox játék, amelynek talán csak a Red Dead Redemption lehet riválisa - csak éppen itt nem lovon baktatunk, hanem hatalmas távolságokat teszünk meg percek alatt szárnyalva, vagy éppen a Batclaw-t használva épületrõl épületre kapaszkodva. Az Arkham City több tucat órányi szórakozást kínál a játékosok számára, ráadásul egy új játszható karakter, a Macskanõ is megtalálható a csomagban (az aktiváláshoz a játék dobozában lévõ kódot kell beütni, majd letölteni a csomagot - internetkapcsolat szükséges a letöltéshez!), akivel teljesen egyedi stílusban harcolhatunk. Ha az egész játékot végigvittük, Riddler rejtélyei tovább kisérnek: több száz megnyitható tárgy és extra került elrejtésre Arkham Cityn, így kezdõdhet a vadászat - így nyithatunk meg több tucat Challenge pályát, amelyekkel versenyezhetünk más játékosokkal is a legjobb pontszámokért! Ez 2009-ben is hatalmas szórakozás volt, a továbbfejlesztett harcrendszer és grafika miatt pedig most sem fogjuk egyhamar megunni - pláne nem úgy, hogy most már a Macskanõvel is próbára tehetjük ügyességünket. Ráadásul a Konzolok Szervizénél elõrendelõk az ingyenes házhozszállítás és az egyéb - az adatlapokon megtalálható - extrák mellett EXKLUZÍV BATMAN-KOSZTÜMHÖZ jutnak hozzá: Batman két alternatív kosztüme közül az egyik választható minden vásárláskor (érdemes az elõrendeléskor megadni, hogy melyik verzióról van szó). Nézzük, mirõl is van szó:

A Batman: Arkham City megjelenése vészesen közeledik. Most következő bekezdéseinkben szeretnénk felhívni minden kedves vásárlónk és előrendelőnk figyelmét az általunk kínált ajándékokra és különleges csomagokra. A játékból elérhető a Limited Edition, ami az ajándék Batman: Arkham City poszter mellett egy letölthető extra DLC-vel érkezik - ami nem is akármilyen tartalom, lásd lentebb. Mindezek mellett azonban limitált példányszámban kapható és előrendelhető nálunk a Batman: Arkham City Gyűjtői kiadása is. A gyűjtői kiadás a lehető legszebb és legtartalmasabb csomag a témában - az igazi Batman-rajongók pedig jobban teszik, ha gyorsan megfontolják a vásárlást, hiszen tényleg kifejezetten nagy érdeklődés előzte meg ezt a kiadást - a példányszám pedig erősen korlátozott. Mi a gyűjtői csomag tartalma? A különleges csomagolás mellett egy Batman szobrot, egy artbookot (tele szebbnél szebb rajzokkal, festményekkel a játék témájában), egy letöltőkódot a Batman: Arkham City soundtrackjéhez, az Iceberg Challenge térkép korai hozzáférését, "Így készült" DVD-t is tartalmaz - minden megtalálható itt, amire egy Batman-rajongónak szüksége lehet!


És mi az az ajándék DLC, ami CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a Konzolok Szervizénél lesz elérhető a Batman:Arkham City előrendelői és első vásárlói számára, a készlet erejéig? Ez két extra Batman kosztüm, amiből minden vásárló egyet választhat. Bal oldalon a "Batman Animated Series" kosztüm, a klasszikus és ismert rajzfilmsorozat stílusában - míg jobb oldalon a futurisztikus, dögös és ötletesen kialakított "Batman Beyond" skin - Te melyik extra ruhában harcolnál Gotham megmentéséért a válogatott gonosztevők hordái ellen?Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-10-17 00:58:17
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére