Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Uncharted 3 előzetes, előrendelési akció!

1857


November elsõ napjaiban érkezik az Uncharted 3, ami azt jelenti, hogy már csak néhány hét van hátra a játék megjelenéséig. A Sony veterán fejlesztõcsapata, a Naughty Dog már a végletekig kiismerte a PLAYSTATION 3 hardverét, aminek eredménye az lett, hogy a generáció legszebb, leglátványosabb játékai készültek el az Uncharted sorozat címén. Ez a trend most is folytatódni fog: az Uncharted 3-nál szebb játékot keresve sem lehetne találni. Szerencsére nem a kinézet az egyetlen erénye a játékanak, és a Naughty Dogra jellemzõ fergeteges (néhol szarkasztikus) humor az átvezetõ animációkban és a párbeszédekben ugyanúgy megmaradt - a szórakozás tehát az egész játékidõ alatt garantált lesz. Az Uncharted játékmenete is komoly fejlõdésen esett át az elsõ és a második rész között - a harmadik, aktuális epizód ismét a lehetõ legmodernebb, legpörgõsebb szórakozást nyújtja majd a mûfajban.Az Uncharted a PLAYSTATION 3 legnépszerûbb és legmagasabban értékelt sorozatává vált, ami megfelelõ módon mutatja be a gép képességeit, és szórakoztat hosszú, hosszú órákon át. A végigjátszás után pedig következik a hetekre, hónapokra lekötõ multiplayer játékmód! A játék elõrendelhetõ üzletünkben a lenti linkekre kattintva (nem csupán a normál, de a hihetetlen extra tartalmakat magába foglaló Gyûjtõi változat, vagyis az Explorer's Edition): ne feledd, elõrendelõink nálunk INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST VAGY AJÁNDÉK UC3-AS PÓLÓT (S,M,L,XL méret választható) KAPNAK AJÁNDÉKBA! Nincs tehát várakozás, utazás, a játék házhoz érkezik, bármilyen pluszköltség nélkül. Kalandra fel - nézzük is meg, mik a játék fõbb ismertetõjegyei:


  • A generáció legszebb játéka: A Naughty Dog fejlesztõi valami elképesztõ tehetséggel tudnak minél többet és többet kifacsarni a PlayStation 3 tartalékaiból: már az Uncharted 2 is gyönyörûen nézett ki, de ezt a látványt sikerült még tovább fejleszteni a harmadik részre. Minden eddiginél jobb fény- és hõ-hatások, részletes textúrák - ennél szebbet szinte sehol nem találhatsz!
  • Multiplayer, harmadik nekifutásra: Az Uncharted 2-ben debütáló többjátékos üzemmód ezúttal finomított, csiszolt formában tér vissza. A játékban sokan kifogásolták az újabb és újabb változtatásokat, a fejlesztõk tehát visszavettek a frissítésekbõl, és megnézték, mely játékmódok és mely fegyverek voltak a legnépszerûbbek, a legélvezetesebbek, és ezekhez igazítva készítették el a harmadik rész multiplayerét. Ha szeretsz multizni ebben a stílusban, akkor az Uncharted 3 multijában nem fogsz csalódni!
  • Kövesd Nathan Drake-et egy újabb hihetetlen kalandban! Azt már az elsõ két Uncharteddel megtanulhattad, hogy Drake élete csupa kaland és izgalom, de a harmadik rész még az elõdökön is megpróbál majd túlszárnyalni. Ez pedig a tûzharcok és az akció mellett azt is jelenti, hogy ismét misztikus épületek legmélyére áshatsz, ismét fergeteges pillanatokat élhetsz át, és ismét olyan helyeken kalandozhatsz, amivel élõben ritkán találkozhatsz!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-10-10 22:37:25
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére