Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Dark Souls előzetes, előrendelési akció!

2044
A Demon's Souls megalkotása utána a From Software több százezer rajongót szerzett magának és az újonnan létrehozott sorozatnak. A játék hihetetlen nehézségével, reális harcrendszerével, fantasy helyszíneivel és a soha nem látott kihívásával több száz óra szórakozást garantált a játékosoknak. A folytatás nem a történetet viszi tovább, hanem egy teljesen új világot alkot - de a szabályok ugyanazok itt is: egyedül vagy egy hatalmas, ellenséges világban, és csak Rajtad múlik a túlélésed és a győzelmed. A Dark Souls most már multiplatform játékká vált, és Xbox 360-ra is megjelenik PlayStation 3 mellé - és pénteken már meg is jelenik!

A Dark Souls egy akció-szerepjáték, erős kalandelemekkel: teljesen magad alakíthatod ki a karakteredet, különböző kasztok közül válogatva, majd egy elhagyatott vár cellájában találod magad. Innentől kezdve minden a Te kezedben van: kerüld el a halálos csapdákat, legyél ura kardodnak (vagy varázslataidnak), kerüld el a gyors és kíméletlen ellenfelek csapásait, használd ki a környezetedet az ellenségeid kárára - és szerezz egyre jobb és jobb felszerelési tárgyakat, miközben szabadon bóklászol Lordaron gyönyörű, de kegyetlen világában. A Dark Souls-ban különös multiplayer is megtalálható, a játékosok segíthetik egymást, de meg is nehezíthetik egymás dolgát - folyamatos co-op vagy hasonló a játékban nincs, de szellemként segítő és ártó szándékkal is beléphettek barátaitok vagy mások játékába. Itt sosem érezheted magad teljes biztonságban - a kihívás mögött azonban egy gyönyörű, tartalmas, az ügyességet remek játékélménnyel és fergeteges szerepjátékos emlékkel jutalmazó játék. A Dark Souls az Év Akció-Szerepjátéka címre méltán pályázhat. Előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba, és a Limitált Kiadáshoz juthatnak hozzá, ami a következő extrákat is nyújtja:

A LIMITÁLT KIADÁS TARTALMA:


  • Művészeti album (artbook)
  • Hivatalos Dark Souls Zenei Válogatás
  • "Így készült": bónusz DVD: trailerek, fejlesztői interjúk, videók a játék készítésével kapcsolatban
  • Segítségnyújtás a játékosok számára: részletes leírás és útmutató
  • Speciális kialakítású doboz
Előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba!

DARK SOULS LIMITÁLT KIADÁS ELŐRENDELÉS (PS3)
DARK SOULS LIMITÁLT KIADÁS ELŐRENDELÉS (360)

 


  • Egyedi és kihívásokkal teli játékélmény: A Dark Souls a "Demon's Souls" című nagysikerű akció-szerepjáték utódja, ami az első résznél is több kihívást tartogat a veterán játékosok számára is. A Dark Souls sötét világa csak Rád vár: halálos csapdák, a sötétben megbújó teremtmények, aljas és trükkös szörnyek, hajthatatlan főellenségek, és persze Sárkányok - átkok, mérgek, zuhanások: itt egy percig sem lesz nyugalmad, az már biztos.
  • Egy felfedezésre váró világ, hatalmas szabadsággal: A Dark Souls hatalmas világgal vár Rád. A legmagasabb tornyok tetejére kalandozhatsz vagy a legmélyebb katakombák bugyrába látogathatsz el. Olyan karaktert indítasz, amilyet csak szeretnél, és te magad döntheted el azt is, hogy a közelharcban, a lőfegyverekben vagy éppen a varázslatokban - vagy a csodákban - jeleskedsz-e. Vagy éppen mindenhez érteni akarsz? Itt bármi elképzelhető. Több száz órányi tartalom és hatalmas újrajátszhatósági faktor: a Dark Souls nem egydélutános szórakozás.
  • Fergeteges grafika, különleges multiplayer: a Dark Souls csodálatos látvánnyal készül a szórakoztatásra: a fantasy mesék legsötétebb pillanatait élheted majd át, ahol a nap csak néha mutatkozik meg. Hatalmas várak, sötét erdők mélye, katakombák és földalatti járatok várnak rád - hogy a szörnyekről ne is beszéljünk! A Dark Souls-ban a játékosok segíthetik barátaikat szellemként, üzenhetnek nekik - de csapdákat is állíthatunk egymásnak, és akadályozhatjuk az előrehaladást. Hogy segítő vagy ártó szendékú leszel, az csak Rajtad múlik!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-10-03 15:57:52
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére