Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


FIFA 12 előzetes, előrendelési akció!

2525
Már csak nagyjából egy hét van hátra a FIFA 12 megjelenéséig. Az Electronic Arts sorozatának története egészen a kilencvenes évek közepéig nyúl vissza: már a három dimenziós videójátékozás hajnala óta évről évre a legfrissebb csapatok játékosait irányíthattuk a tévék képernyőin és a számítógépek monitorján. A játék folyamatosan frissült, javult, néhol a realizmus, néhol az árkádosabb játékmenet felé kacsingatott - és néhány éve pedig a virtuális koronát is megérdemelten tartja magánál a rivális sportjátékokkal szemben. Az idei évben is a lehető legkomolyabb focis élményre kell számítanod, ha a FIFA 12 mellett döntesz - nézzük, hogy mire számíthatsz az idei focis slágernél!

A FIFA 12 az idei szezon aktuális csapataival, egy alapjaitól újraírt menüvel és opció-rendszerrel, a minden eddiginél szebb grafikával rendelkezik majd - és az idei évben először végre a PC-s játékosok is a lehető legszebb élményt kapják majd, hiszen a FIFA 12 konzolon és pécén is a legfrissebb, leglátványosabb grafikus motorral érkezik majd. Ha tehát minden eddiginél realistább, változatosabb és látványosabb focira vágysz, a hivatalos ligákkal és nevekkel, tartalmas és változatos online játékmódokkal és hihetetlen játékélménnyel - akkor ne habozz, a FIFA 12 a Te játékod. Előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba! A FIFA 12 magyar szinkronnal érkezik!

ELŐRENDELEM: XBOX 360 ELŐRENDELEM: PC ELŐRENDELEM: PS3

Információk, részletek a FIFA 12 újdonságairól, tartalmáról:
  • Impact Changer rendszer bevezetése: A FIFA sorozat 12-es, idei részében bevezetésre került az Impact Changer névre keresztelt rendsz, amin a játék fejlesztői hosszú évek óta dolgoztak. A rendszer lehetővé teszi, hogy minden egyes ütközés, minden egyes passz, minden egyes esés teljesen egyedi, és valós időben kiszámolt legyen. Ez pontosan azt jelenti, hogy mostantól kezdve nincsenek ezerszer látott, újra és újra megismételt animációk: olyan esésekkel, olyan pillanatokkal, olyan ütközésekkel és passzokkal találkozhatsz, amelyekkel korábban sosem - és lehet, hogy egy-egy bámulatos pillanatot még akarva sem tudnál rekonstruálni, annyira egyedi szituáció következményeképpen jött létre!

  • Tactical Defending és Precision Dribbling rendszerek bevezetése: a FIFA 12-ben két komoly hiányosságot és jellemzőt javítanak ki hatalmas mértékben. A Tactical Defending lényege az, hogy a védekező játékosnak immáron sokkal nagyobb beleszólása van abba, hogy pontosan hogyan is helyezkedjenek el a védők, milyen módszerekkel próbálják lelassítani az érkező támadást, így nyerve további időt. Ez a rendszer nem cseréli le a korábbit teljesen, így a régi megoldáshoz szokott játékosok visszatérhetnek ahhoz is. A Precision Dribbling azt jelenti, hogy cselezéskor, egy-egy játékos blokkolásakor immáron tudunk további mozgásokat is végrehajtani, nem leszünk leszögezve egy adott pozícióra.

  • Forradalmian új Online játékmódok! A FIFA 12 minden idők legváltozatosabb online rendszerét kínálja a játékosoknak. A már kötelezőnek számító, és megszokott játékmódok mellett immáron lehetőségünk lesz arra is, hogy egy globális ligában az összes többi játékossal összemérjük tudásunkat, és egymással versenyezve jussunk egyre feljebb. Mindezek melllet időről időre nagy nemzetközi online kupákra is sor kerül majd a játékosok között - itt pedig majd kiderül, hogy kik a legjobb játékosok! A FIFA 12-vel debütál az EA Sports Football Club, ami egy szociális rendszer, a játékosok pedig láthatják a barátaik teljesítményét, tapasztalati pontokat, újdonságokat és extrákat gyűjthetnek - és folyamatosan fejlődnek az online meccsek után!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-09-25 20:01:51
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére