Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Gamescomos élménybeszámolónk: harmadik rész

762
Az európai videójáték-rajongók sokáig csak irigykedve nézhették, hogy amerikában és japánban az E3 és a Tokyo Game Show mennyi játékosnak okoz örömet évről évre, hiszen ezekre az eseményekre minden kiadó a legjobb készülő játékaival utazott ki, hogy megmutassa, mire lehet tőlük számítani a következő egy évben. Élménybeszámolónk harmadik része következik!A Nintendo stand igazán hangulatos, remekül összerakott helyszín volt, kedves segítőkkel és aranyos kitűzős ajándékokkal azok számára, akik kipróbálták az egyes játékokat (ehhez játéktól függően igen komoly sort kellett néha végigállni - ami a Nintendo játékok minőségét ismerve érthető is). A standon három játékot muszáj kiemelnünk. Az első a Legend of Zelda: Skyward Sword. A Nintendo Wii-tulajok eddig joggal kérdezhették, hogy hol a következő nagy exkluzív játék a gépre: a válasz természetesen a Skyward Sword, ami szemmel láthatóan sokkal jobb formában volt, mint a tavalyi bemutatók alatt, a fejlesztők pedig jó úton haladnak ahhoz, hogy ismét egy hihetetlen játékkal kedveskedjenek a Wii-s rajongóknak. Az új grafikai stílus mozgásban szinte lemászik a képernyőről, a rejtvények és a helyszínek pedig a megszokott Zeldás módon működtek - bámulatos, no.


A Nintendo az árcsökkentés után is komolyan veszi a Nintendo 3DS gépet, a szoftveres kínálat pedig ősszel fog igazán beindulni: egy rakás játékot bemutattak, amelyek mind-mind átütő erejűek voltak. A GameCube-on nyitócímként debütáló Luigi's Mansion egy gyönyörű folytatással készül 3DS-re, a játék remekül játszható, csodaszép, szinte életre keltek a szellemek a kezünkben.... persze pozitív módon. A Kid Icarus is kezd egyre jobb lenni - néhány effekt bizony megizzasztotta volna a PS2-es generációt is, úgyhogy ha lövöldözésre és akcióra vágysz, érdemes bevárni ezt a fejlesztést - főleg aktivált 3D-vel! Mario és barátai sem pihentek: a platformjáték Mario Land 3D és a Mario Kart 7 az ősz legnagyobb 3DS-es játékai lesznek kétség kívül, és a szokásos Nintendo-varázslat mellett remekül irányíthatóak voltak, és még csak bekapcsolt 3d-re sem volt szükség a játékok teljes élvezetéhez. Úgy néz ki tehát, hogy a hordozható gép szerencséje ezekkel a játékokkal, és a szintén általunk is kipróbált új Starfox-al (ami ezúttal kamerát is támogat, és mutatja azokat a játékosokat, akiket éppen lelőttünk - játék közben inkább vicces, mintsem fontos feature, de azért ötletes!) alaposan megfordul majd, és szinte mindenki ilyen masinát akar majd magának. Meg tudjuk érteni.


A Gamescom a megszokott kiadókon kívül is tartogatott még meglepetéseket. Amikor azt hittük, hogy már mindent láttunk, akkor belebotlottunk a "Return" retro szekciója volt. Ami nálunk retró, az néhány ősrégi gép a padláson - itt azonban minden létező és elképzelhető konzol tiszteletét tette a hetvenes, nyolcvanas, kilecvenes éveken át. Akadtak gépek, amelyeknél a nosztalgia elködösítette tekintetünket, és persze akadtak olyanok is, amelyek Magyarországra soha nem jutottak el - így nem is nagyon láttuk őket még működés közben, egészen mostanáig. Az biztos, hogy ha valaki egyszer megunja a konzolozást, vagy csak szimplán szeretné archiválni a régi masináit, az biztosan egy kis inspirációra lelhet az ilyen és ehhez hasonló gyűjteményekben - a többit ezer szónál is jobban el tudja mondani néhány fénykép a gyűjtemény részleteiről:Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-08-30 09:28:04
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére