Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Diablo 3 előzetes, előrendelési akció

6698
A Blizzard Entertainment különböző csapatainak az elmúlt évtizedekben sikerült három nagy klasszikust is megalkotniuk. A World of Warcraft rajongóinak és a StarCraft-szerelmeseknek nincs okuk panaszra: mindkét széria él és virul - a StarCraft II és a WoW is tavaly kaptak új kiegészítőket. De mi vajon a helyzet a cég harmadik nagy sorozatával, az utoljára 2001-ben jelentkező Diablo-val? A Diablo 3 fejlesztése hosszú évek óta zajlik, és hamarosan a célegyenesbe érkezik a project - a játék nálunk már előrendelhető, megjelenésére pedig már nem is kell sokat várni!

A Diablo sorozat szíve mindig is a fergetegesen jó játékmenet, a több nehézségi fokozat, a csapatjáték, és a rengeteg megszerezhető, ritka és hihetetlenül nagy erejű varázstárgy és felszerelési tárgy volt. A Blizzard North két játékot készített el sötét hangulatban, egyre látványosabb és precízebb kinézettel, mígnem hatalmas szünet következett, és sorra dobálták ki a terveket az ablakon. Ezek után 2005 környékén eljött a vég a csapat számára: miután az akkori kiadó, a Vivendi az aktuális Diablo 3-verziót is gyengének ítélte meg, a csapat távozott, a Diablo 3 project pedig a másik Blizzard fejlesztőcsapathoz került. Ők hosszú éveken át vártak, mielőtt a publikum előtt is megmutatták volna készülő játékukat - a bejelentés után azonban világossá vált, hogy a Diablo 3 sokat változott előnyére az elődeihez képest. A valamikor 2011 végén vagy legkésőbb 2012 elején megjelenő akció-rpg most már szinte teljesen felfedte magát a játékosok előtt: lássuk, mit is tudunk róla.A Diablo 3-ban öt különböző karakterosztály közül választjuk majd ki karakterünket (szerzetes, démonvadász, barbár, varázsló, és boszorkánymester) - a játék világában már évek teltek el Diablo legyőzése és a démonok visszaszorítása óta, a látszólagos békét azonban ismét új sötétség fenyegeti. Csak mi állhatunk az útjába - de hősünknek még számos feladatot, számos akadályt, számos legyőzendő szörnyeteget kell túlélnie ahhoz, hogy igazán nagy erejű kalandozó váljon belőle. A játékban ezt az utat négy-öt fejezeten át fogjuk bejárni, a végén pedig magát Diablót tehetjük el láb alól. A végigjátszás során folyamatosan egyre erősebb képességeket, egyre jobb tárgyakat kapunk - és persze az ellenségek is sokkal erősebbekké válnak, és nagyobb létszámban is támdanak majd hősünkre. A végigjátszás azonban csak a kezdet, nem a vég: itt a Normal nehézségi fokozat után előbb a Nightmare, majd a Hell következik, egyre jobb tárgyakkal és egyre erősebb szörnyekkel - végül, ha elértük a maximális 60-as szintet, következik az Inferno, ahol a lehető legnagyobb kihívás és a lehető legnagyobb erejű tárgyak is várnak majd minket: a legjobb cuccokat csak itt lehet majd elérni.


A Diablo 3 immáron egy teljes értékű online akció-szerepjáték, amiben nincsen offline játékmód, tehát a World of Warcraft és a StarCraft II játékokhoz hasonlóan folyamatos internetkapcsolatra van szükség ahhoz, hogy játszhassunk - hiszen azt az adatot, hogy az egyes szörnyek milyen tárgyakat milyen eséllyel dobálnak, a Blizzard szigorúan őrzött szerverein tárolják, hogy a játékosok még véletlenül se fedezzék fel a rendszer mögötti törvényszerűségeket, hogy aztán csalással jogosulatlan előnyhöz jussanak. A játékban ráadásul már van egy közös Aukciós ház, ahol valós pénzért és játékbéli aranyért egyaránt cserélhetünk majd különböző tárgyakat (még kérdéses, hogy a valós pénzes funkció hazánkban működni fog-e) - és a Battle.net-es barátlista segítségével mindig láthatjuk barátaink karaktereit is, és a rakás Achievmenttel, különböző kozmetikai jellegű jutalommal egyfajta belső versengés alakulhat ki. A játékban négy fős csapatokat alakíthatunk majd, így a kihívás is növekszik, de a jó csapat sokkal hatékonyabban pusztítja el az ellenfeleket, mint a magányos harcosok - és itt egy gombnyomással csatlakozhatunk másokhoz, vagy indíthatunk saját partit.A Diablo 3 megjelenésére már csak néhány hónapot kell várni. A második rész több, mint tíz éve jelent meg, és egészen a mai napig milliók játszanak vele rendszeresen - a harmadik résznek minden esélye megvan, hogy a PC-s játékok új koronázott királya legyen belőle, hiszen iszonyatos mennyiségű tartalmat kínál nekünk bármiféle előfizetési díj nélkül: ha rákapunk, ha szeretjük a műfajt, akkor túlzás nélkül hosszú éveken át szórakozhatunk majd a játékkal. Ami manapság igen nagy szó. A játék már előrendelhető a Konzolok Szervizénél, előrendelőink ezúttal is ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk ajándékba. MEGJELENÉS: MÁJUS TIZENÖTÖDIKÉN!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-08-29 15:36:00
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére