Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Gamescomos élménybeszámolónk: első rész

1073
Az európai videójáték-rajongók sokáig csak irigykedve nézhették, hogy amerikában és japánban az E3 és a Tokyo Game Show mennyi játékosnak okoz örömet évről évre, hiszen ezekre az eseményekre minden kiadó a legjobb készülő játékaival utazott ki, hogy megmutassa, mire lehet tőlük számítani a következő egy évben. Több éve már, hogy Európában is ismét létezik egy ilyen nagy esemény, ez pedig a Gamescom - a rendezvény évről évre több embert vonzott, és sok kiadó számára igen gyorsan a legszimpatikusabb eseménnyé vált. Idén a Konzolok Szervize sem maradt ki a buliból, és kiutaztunk, hogy megnézzük, milyenek lesznek az ősz és a jövő tavasz legjobb játékai - és természetesen elmeséljük mindezt Nektek is, tisztelt olvasóink és vásárlóink.Természetesen a GamesComon mindenki a legnagyobb címeket, a legérdekesebb játékokat szeretné látni - az idén is rekordmennyiségű látogatót elérő Gamescomon hatalmas mennyiségű ember szerette volna kipróbálni az ősz slágereit. Minden egyes játékhoz hosszú sorok alakultak ki szinte azonnal, és nem volt ritka az sem, hogy egy-egy gép előtt 30-40 fő várakozott csak azért, hogy 10-15 perc erejéig játszhassanak az adott játékkal. A magunk részéről egyáltalán nem bántuk meg azt, hogy néhol ennyit kellett várakozni - a hamarosan megjelenő nagyágyúk ugyanis eszméletlenül jónak ígérkeznek.(KATTINS A KÉPEKRE A NAGYOBB MÉRET MEGTEKINTÉSÉHEZ!)

Az Electronic Arts nem viccelt a Gamescom alatt, és minden egyes nagyágyúját kihozta - mi pedig nem győztünk hüledezni a látottak alapján. Természetesen hatalmas tömeg és iszonyatos nagy várakozás előzte meg a BATTLEFIELD 3-at: a show-n a PlayStation 3-as verziót tudtuk kipróbálni - és bár a PC-s verzió grafikai minősége tényleg sokkal nagyobb, mint a konzolosoké, azért aggodalomra így sincs semmi ok: a látottak alapján a Battlefield 3 kényelmesen a legszebb konzolos játékok közé fog tartozni az őszi megjelenésekor - a játékmenettől pedig a DICE-tól megszokott pörgős, egyedi, taktikázós élményt kaptuk. Az Electronic Arts másik nagy készülő játéka a Star Wars: The Old Republic, amit végre sikerült kipróbálnunk nekünk is. Azt kell mondjuk, hogy a videókban látott dolgok nem adják, nem adhatják vissza azt az élményt, amit a játék élőben nyújthat - ez nem egy egyszerű World of Warcraft-utánzat lesz, hanem a piacra kerülő legprofibb, legjobban kidolgozott Masszívan Online Szerepjátékok egyike - és méltó riválisa magának a WoW-nak is. A játékban látott helyszíneken egyszerűen érezni lehetett, hogy a Star Wars univerzumában vagyunk, a hanghatások a filmekből léptek elő szinte, a karakterek látványosan hajtották végre parancsainkat - sajnos még nincs megjelenési dátum a játékhoz, de mi egészen biztosan tűkön ülve várjuk annak bejelentését. Sokan várták, hogy a Need for Speed: The Run valami elsietett fejlesztés lesz - az eredmény azonban ennél sokkal megnyugtatóbb volt: a kipróbálásunk után azt kell mondjuk, hogy idén sem leszünk híján a minőségi Need for Speed játéknak. Bámulatosan szép grafikája volt a kipróbálható verziónak, az irányítás kellőképpen árkádos volt, az új grafikus motor (a Frostbite) pedig ügyesen tette a dolgát - az NFS-rajongók tehát fellélegezhetnek, hiszen a végeredmény minket biztosan meggyőzött.

Beszámolónknak koránt sincs vége: holnap folytatjuk élménybeszámolónkat olyan címekkel, mint a Rage, a Capcom nagyágyúi, vagy éppen a fanfavorit Forza 4 és Gears of War 3.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-08-22 16:14:38
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére