Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Speedlink termékajánló: konzolos irányítók

1232
Az elmúlt évek során egy konzolok kiegészítőjével foglalkozó gyártó, a SPEEDLINK kiemelkedett az átlagból, és a neve kezdett eggyé válni a minőségi, de mégis olcsó termékekkel - mostanra pedig eljutottunk odáig, hogy a lehető legnagyobb nyugalommal tudjuk a Speedlink kiegészítőit ajánlani vásárlóinknak, legyen szó bármilyen kategóriáról: ezt pedig főleg az is megerősíti, hogy a gyártó kiemelkedően sok, három év garanciát kínál minden egyes termékére - talán ez is mutatja, hogy mennyire profi minőségről van szó ezeknél a termékeknél. Nemrég indult sorozatunkban megpróbáljunk több különböző kategóriára bontva bemutatni a SPEEDLINK termékeit - ezek pedig megrendelhetőek oldalunkon online megrendelés útján, vagy megvásárolhatók személyesen is, üzletünkben.

A Speedlink-sorozatunk első részében a PC-s eszközöket vettük szemügyre: akadtak itt vezetéknélküli és vezetékes egerek és billentyűzetek egyaránt - most azonban evezzünk a konzolos vizekre, hogy alternatív, minőségi, és kényelmes fogású termékeket ajánlhassunk azoknak, akik új kontrollert szeretnének, legyen szó akár egy tönkrement irányítóról, vagy egyszerűen csak szeretnénk többen játszani egy-egy játékkal. Nintendo Wii fronton három terméket ajánlhatunk a kontrollerek kategóriában: a Speedlink MeMote a Speedlink saját Wiimote-megoldása, ami az eredeti Wiimote-tól némileg eltérő, igazán kényelmes és kézreálló designnal érkezett a boltok polcaira. A Nintendo Wii fő vezérlője a három év garanciája mellett csuklópántot és egyedi festést is tartalmaz, minden Wiimote funkciót tud, és még a Nintendo Wii Remote Plus borítással is kompatibilis. A MeMote kék (Speedlink MeMote Kék) és fekete (Speedlink MeMote Fekete) színben egyaránt kapható. Azok, akik a hagyományosabb kontrolleres megoldások kedvelői, azok jól járhatnak a Speedlink Classic kontrolleres megoldásával: a Speedlink Classic GameCube kontroller a Wii Shop-ban megvásárolható régebbi N64-es és SNES-es játékok mellett a GameCube-os játékok és néhány Wii-s szoftver irányítására is tökéletesen megfelel, kézreillő formájával, minőségi gombjaival - és erre is három év garancia van, mint ahogy minden Speedlink termékre!


(A termékek adatlapját, megrendelését a dobozokra kattintva érheted el!)

Evezzünk tovább, ezúttal a PlayStation 3-as frontra, ahol a hagyományos kontrollerek helyett ezúttal alternatív, specifikus célokra készített kiegészítőket kínál a minőségéről és megbízhatóságáról ismert Speedlink. A Speedlink Carbon GT Racing Wheel egy kormány, ami az autóversenyes játékok irányításához lehet elengedhetetlen. Sokan nem is tudják, pedig tény, hogy az autóversenyzős játékok fejlesztői szinte csak és kizárólag a kormány kiegészítőhöz alakítják a játék legnehezebb, legrealistább fokozatait - a játékok ettől függetlenül persze irányíthatóak a hagyományos kontrollerrel is, de mégis: ha autókat vezetünk, akkor a legélethűbb vezetési élményt egy kormány adhatja nekünk, és ezzel az összes fejlesztő tisztában van. Legjobb példa erre a Gran Turismo sorozat, amelynek minden része komoly és precíz kormánytámogatással rendelkezik - sőt, az összes komolyabb rendezvényen is csak kormánnyal ellátott PS3-akon lehetett kipróbálni a játékot. A kormány kedvező ára és három év garanciája miatt közkedvelt termék az ilyen kiegszítő után érdeklődőknél - érdemes megfontolni a vásárlást, ha szereted az autós játékok műfaját. A Speedlink készített egy "Három-az-egyben" típusú kiegészítő-csomagot is a sikeres PlayStation Move játékokhoz: a Speedlink Match 3-in-1 sportszett egy tenisz-ütőt, egy golfütőt és egy ping-pong-ütőt tartalmaz, amelyeket a PS move irányítóhoz csatlakoztathatunk a valósághűbb irányításérzet kedvéért. Most már az igazi a mozgásérzékeléssel ellátott élmény - és ez is három év garanciával kapható!

(A termékek adatlapját, megrendelését a dobozokra kattintva érheted el!)


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-08-08 11:33:09
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére