Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Dead Island előzetes, előrendelési akció

2096
A Dead Island az idei év egyik legkülönlegesebb szoftvere - ráadásul egy olyan stílusban és egy olyan választott műfajban érkezik, amiből hatalmas hiány van manapság. A Techland fejlesztése ugyanis egy horrorisztikus akció-rpg - bizony, nem túlélő-horror, nem zombivadászat a Left 4 Dead módjára, hanem egy klasszikus, történettel és küldetésekkel rendelkező játék, ahol a választott karakterünk képességeinek és a saját döntéseinknek is komoly súlya lesz.


 
Banoi gyönyörű szigetén játszódik a játék, és ahogy azt a trailerből már megtudhattuk, gyakorlatilag a semmiből jön elő egy hatalmas zombi-invázió, ami néhány óra alatt fertőzött és egyben fertőző zombik hadát ereszti rá arra a kevés maradék túlélőre. Maradtak persze rajtunk kívül más túlélők is, és az egész sziget bejárható lesz, az összes használható eszközzel - és az ott lévő zombikkal - együtt. A Dead Island-ben az első és legfontosabb döntésünk az, hogy milyen karakterrel játsszunk. Négy alaptípus közül válaszhatunk, akiknek különböző tulajdonságai vannak. Van, aki mozgékonyabb, van aki jobban bírja a fizikai igénybevételt, van aki inkább a lopakodásban erős, míg van, aki az együttműködést és a szocializációt preferálja. A Dead Island kezdetén akárkit is választunk, gyengék vagyunk, és rosszul felszereltek: a játék során a küldetéseket megoldva, másoknak segítve, és zombikat mészárolva leszünk egyre kitartóbbak, egyre tapasztaltabbak, és az első kezünkbe akadó ütőfegyvert is céltudatosabb, modernebb, halálosabb fegyverekre cserélhetjük le.


A Dead Island mindezek mellett egy kifejezetten tartalmas kalandnak ígérkezik, ami a modern trendeknek megfelelően nem csak bámulatos grafikával és alaposan megmunkált látványvilággal bír, de tartalmaz négy fős cooperatív multiplayer lehetőséget is. Az online multi abszolút dinamikus, tehát bármikor csatlakozhatnak hozzánk a haverok, hogy együtt boldoguljunk a megannyi zombi ellen - és az sem számít a játéknak, ha esetleg hasonló karaktereket választottunk, együttműködésre ugyanis akkor is lesz lehetőség. A Dead Island mindezek alapján jól láthatóan egy igazán hiánypótló darab: az akció-szerepjátékok műfajában nem nagyon vannak zombis, horrorisztikus címek, ez pedig pontosan az szeretne lenni - méghozzá az átgondoltabb, tartalmas, minőségi és nem utolsó sorban látványos fajtából. Készen állsz arra, hogy teszteld a túlélési esélyeidet Banoi szigetén? A játék előrendelhető a Konzolok Szervizénél, ingyenes házhozszállítással, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra és PC-re egyaránt: megjelenése szeptember kilencedikén lesz esedékes. (Konzolokon előrendelőinknek ajádnék RIPPER DLC-VEL! - infók az adatlapokon!)Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-07-21 17:13:31
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére