Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ajándékfutár és aznapi futárszolgálat

3780
Két új lehetőséggel bővült a Konzolok Szervize házhozszállítási szolgáltatás-részlege: mostantól kezdve még több időt spórolhatunk meg Neked, de lehetőséged adódik arra is, hogy a választott barátaidnak, szeretteidnek ajándék játékot küldj az alkalomhoz illő csomagolásban és módon! Nézzük tehát meg, hogy mik ezek a vadi új, és remélhetőleg általad is kihasznált szolgáltatásaink a Konzolok Szervize online felületén:

Aznapi futárszolgálat

Az elmúlt években egyre gyakrabban rendelnek házhoz mindenféle termékeket a vásárlók - ez az egyik legkényelmesebb opció nagyszerű lehet azoknak, akiknek nincs ideje, kedve, pénze vagy energiája arra, hogy sokszor igen nagy távolságokat utazzanak csupán egyetlen játék, kiegészítő vagy akár konzolgép megvásárlásához. A házhozszállítás opciója nálunk eddig is igen olcsó alternatíva volt a személyes átvétel opciójával szemben - most azonban úgy döntöttünk, hogy ideje kiküszöbölni a megoldás egyetlen hátrányát: azt, hogy a házhozszállítás a megrendelés másnapján történik, a megbeszélt időpontban. Mostantól kezdve a Konzolok Szervize oldalán minden munkanapon 13:30-ig lehetőség van arra, hogy a rendelésünk leadása után kiválasszuk az aznapi házhozszállítás funkcióját, ami egy változó méretű (a megrendelő helyszínétől függő) felárért cserébe aznapi kiszállítást eredményez. Ezzel tehát eltűnik a várakozás problémája, megszűnnek a másnapi kiszállítás kényelmetlenségei: ha mindenképpen azon a napon szeretnéd megkapni a terméket, amelyik napon rendelted, akkor minden nap fél kettő előtt leadhatod a rendelésedet - feltéve, hogy az aznapi házhozszállításhoz szükséges területen laksz (ami jelenleg Budapest kerületeinek jelentős részét teszik ki). Fontos megjegyezni, hogy véletlenül ki sem lehet választani ezt az opciót, ha az aznapi kiszállítást nem tudjuk garantálni az adott címre, vagy ha a kiszállítás aznap az időpont (délutáni rendelés) miatt már nem megoldható, akkor nem is ajánljuk fel ezt az opciót a termék rendelésének véglegesítésekor.

Az aznapi kiszállítás használata, elérése:


- Válaszd ki a megvásárolni kívánt, "Raktáron" státuszú terméket!
- Amint befejezted a termékek kiválasztását, a bal oldali menüben kattints a kosárra
- A "Vásárlás Véglegesítése" opcióra kattintva megjelennek az extra lehetőségek, többek között a házhozszállítással és az aznapi házhozszállítással:
- Ha még nem múlt el az aznapi határidő (13:30), illetve ha nem hétvégén próbálkozol ezzel az opcióval, akkor kiválszthatod az "Aznapi házhozszállítást" opcióját
- Add meg a címet a jobb oldalt megjelenő mezőben, az irányítószámtől függően kiszáímítjuk a szállítási költséget
- Véglegesítsd a vásárlást, és már várhatod is a csomagot!


Ajándékfutár

Manapság egyre nagyobb divat a videójátékozás: immáron nem kell szégyellni és nem kell elrejteni sem, ha szeretjük a videójátékokat: a hobbi életünk részévé vált. Éppen ezért egyre többen választják ezt a szórakozási formát, ha ajándékot kell választaniuk szeretteiknek vagy barátaiknak. A Konzolok Szervize megpróbál itt is minél jobban a kedvedben járni: az ajándék kiválasztásában eddig is segítségedre voltunk az Előben opció formájában, vagy ha személyesen kérdezted meg eladóinkat arról, hogy milyen stílusú játékot ajánlunk egyes esetekre - de most már az ajándék eljuttatása is egyszerűbben, hatékonyabban és időt kímélve oldható meg az új lehetőségünk segítségével! Az ajándékfutár lényege, hogy kiválasztod a játékot, amit szeretnél ajándékba venni nálunk, majd ezt követően átutalod a játék/konzol összegét a megadott számlaszámunkra, majd pedig mi nem csupán elküldjük a játékot annak, akinek szeretnéd, de opcionálisan be is csomagoljuk a megfelelő minőségű papíral, és olyan speciális üzenetet írunk rá a csomagra, amilyet csak szeretnél! Ezzel az opcióval nem csupán stílusos ajándékokat tudsz elküldeni, de még időt is spórolsz ezalatt: könnyedén kiválaszthatod az ajándékba szánt játékot, majd ezek után csak néhány gombnyomás a procedúra, és te is jól jártál, illetve az is, akinek az éppen kiválasztott remek játékot szánod! Az ajándékfutár szolgáltatást a következőképpen lehet elérni:

- Válaszd ki a megvásárolni kívánt, "Raktáron" státuszú terméket!
- Amint befejezted a termékek kiválasztását, a bal oldali menüben kattints a kosárra
- A "Vásárlás Véglegesítése" opcióra kattintva megjelennek az extra lehetőségek, többek között az ajándékfutár opciója!
- Add meg a megjegyzéseket, illetve azt, hogy szeretnél-e díszcsomagolást kérni (amit egy okleveles munkatársunk végez el, a lehető legnagyobb körültekintéssel!)
- Végezd el az átutalást, majd küldjük a megadott címre a megadott napon az ajándékot!

FONTOS: Mivel a banki átutalások átfutási ideje adott esetben több nap is lehet, nagyon fontos, hogy még időben, lehetőleg egy héttel a kívánt időpont előtt történjen meg az ajándék kiválasztása és az átutalás, hogy mindenképpen a kívánt időpontban, és ne később történjen meg az ajándék kézbesítése. Mivel az egész folyamattal rengeteg időt spórolhatsz meg, így tényleg már csak erre az egy apróságra kell odafigyelned, és máris minden rendben lesz az ajándék kézbesítése körül!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-06-29 12:12:15
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére